Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/goto

Marketing

Kolinda mora pobijediti samo UDBU (upravo raspletom slučaja Sanader)

Hrvatska ima problem intelektualne detekcije.
Teško bi neka država i narod propustili primijetiti kako je pad komunizma protekao u (sumnjičavoj) dominaciji nacionalnih snaga koje je smijenila račanova koalicija, Mesić (dva puta), Sanader (na medijsku štetu nacionalnim snagama), Josipović, Kosor (na štetu nacionalnim snagama), ,...
Teško je ne primijetiti kako su nacionalne snage "ispuzale" ispod kamena kad je to najviše odgovaralo velikosrpskom planu (koji je slomio zube upravo na toj maloj popustljivosti udbaškog stiska).
Srbija je izgubila jer je htjela blistavu pobjedu. Srpske sluge u službama koje su ispremrežile Hrvatsku (prije rata) su samo slušale svog gospodara ...

Po gubitku rata (okončanog Olujom u Hrvatskoj i operacijom Maestral u BiH) Srbija (britansko-ruska sluškinja u antigermanskoj politici) se vratila oslanjanju na unutarnju okupiranost Hrvatske. Iznova se stvara hrvatski sindrom (šutljivosti i bespomoćnosti).
Udba (u služinskom odnosu) stiska Hrvatsku (lažiranim) izborima i neprirodnom politikom (omalovažavanja hrvatskih generala, hrvatskog predsjednika, hrvatske stožerne stranke, hrvatskog korpusa, hrvatskih institucija, ...).

Politikom pomirbe, bez lustracije i obuhvaćeni aktivnom službom (uposleni ili plaćani državnim novcem) pripadnici mnogobrojne i represivne (zločinačke) službe ostali su nedodirnuti. Vanjski suradnici i dio tog kadra su iskoristili politiku pomirbe i prihvatili Hrvatsku kao svoju domovinu.
Ostatak (opterećen teškim zločinima i progonima u kojim su sudjelovali) i danas, unatoč ulasku u NATO i EU, radi protiv Hrvatske.
Umrežena, organizirana i poslušnička služba, dokazana u antihrvatskom djelovanju, preživjela je pad istočnog bloka. Po Tuđmanovoj smrti, niti 20 dana kasnije su preuzeli državnu vlast. I Račan, i Mesić, i Sanader, i Kosor, i Josipović, i Milanović su udbin kadar.
(Tim više začuđuje hrabrost sdp-ovaca prozivati Sanadera i proglašavati HDZ zločinačkom organizacijom. Nije li Mesić kohabitirao kao polupredsjednik u razdoblju Ive Sanadera ...? )
Kao udbin kadar isključivo su provodili politiku neshvatljivu običnom hrvatskom čovjeku. I danas Milanović, Josipović djeluju pod staklenim zvonom. Unatoč popriličnom nezadovoljstvu hrvatskog puka, mediji ih prikazuju u idilično-prihvatljivim ozračju političkim liderima (ironija: oni s liderstvom nemaju ništa).
Otud Josipovićeva ustrajnost (iako od osamostaljenja nije postojao gori premijer niti gori predsjednik, i k tome u duetu).

Politika pomirbe (propuštanje nasilnog razračunavanja, propuštanja zakonskog progona, propuštanja lustracije) logično je stigla do svog raspleta. Obračun s pripadnicima propale i zločinačke ideologije, koji niti 20 godina po završetku rata nisu pronašli snage za preobražaj.
Trajno su se svrstali u izdajnički blok. Prvotno su domaće izdajice bili sinonim za pristalice ujedinjenja s Kraljevinom Srbijom (jugoslavene). Tito je koristio sinonim domaći izdajnici, kako bi rehabilitirao jugoslavenski orijentirane aktiviste. U domovinskom ratu nije korišten sinonim izdajništva, sad postaje trajno obilježje nelustriranih, nekažnjenih, zlodjelima samoprokazanih izdajica.

Hrvatska na biralištima odlučuje: ili će se izlaskom i odabirom nacionalne kandidatkinje odlučiti za svrgavanje i ponižavanje nedodirnute UDBA-e, ili će kao članica NATO pakta i EU doživljavati poniženja i izolaciju zbog proruskih i prosrpskih utvara.
Hrvatska na izborima mora razriješiti dvojbu. Hoće li politiku pomirbe uspješno privesti kraju (svrgavanjem UDBA-škog lobija), ili će nastaviti put ka katarzi (suočavanju s zločinačkom djelatnošću sdp-udbaškog kadra).
Hrvatska na izborima mora odlučiti hoće li se sama (svjesna istinskog značenja jugo-ruskog represivnog aprata nametanja nedemokratske i zločinačke genocidne politike) osloboditi zločinaca i potvrditi istinsku vrijednost politike pomirbe. Ili će nas morati oslobađati netko drugi ...(prisiljavajući nas provoditi povelje UN-a i dokumente EU-a).

Kolinda Grabar Kitarović je ponudila istinski izborni program koji moramo podržati. Ali gosp. Kolinda Grabar Kitarović mora pobijediti UDBA-u, jer unatoč našim glasovima do sad su pobjeđivali udbini kandidati.
Tom pobjedom bi se HDZ pokazao još jednom kao hrvatska stožerna stranka koja planira i provodi civiliziranu politiku na korist hrvatskog puka.

ZA istinsku i izvornu Hrvatsku, punu sretnih ljudi, ZA bolju Hrvatsku





Post je objavljen 07.01.2015. u 00:19 sati.