Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/goto

Marketing

Nadrogirane Ustaše

Sukobi u Hrvatskoj poprimaju neočekivan tijek.
Jurišnici partije (primitivizam im bolje pristaje od motike u rukama ... time se partija dičila od samog osnutka) zasipaju nas vlastitom tupošću i nevjerojatnom logikom. (I ja sam superUm.)
Matić (taj lažni branitelj, lažni heroj Vukovara ... lažni je i ministar) iznoseći osobne i netočne podatke o 100% invalidu Domovinskog rata Đuri Glogoškom (očekujući kako se obraća istovjetnim sebi) naveo je u primanja izdatke koje stradalnik ne može uštedjeti (pa ne potpadaju u primanja).
Cilj modernog ratovanja nije ubijanje već ranjavanje pripadnika oružanih snaga. Time se postiže i kadrovsko i materijalno vezivanje za stradalnika čime se umanjuje ratni potencijal protivnika.
Dakle, očekivano je kako RH ima teških stradalnika koji su izuzetan trošak društvu. Ostaje nejasno kome se to onda Matić obraćao iznoseći javno (protuzakonito) podatke o "primanjima" Đure Glogoškog. Valjda je računao kako će probuditi socijalni revolt kod onih koji nemaju nikakva primanja (zahvaljujući vladi u kojoj Matić obnaša ministarsku dužnost ...).
Bešćutna vlast u nastojanju zadržavanja privilegija koje nosi ta vlast postaje karikaturno nesnosna.
(O matiću dosta, prepun fantazija o svojoj ratnoj stranputici (ranjen u glavu više puta, pogođen u noge, višestruko puta sakaćen u predjelu gornjih udova potpuno je radno nesposoban ... ali može biti korisna budala)).

Istina o toj vlasti postaje sve očitija. Bez stručnosti i moralnog kredibiliteta, konstruktivna rasprava s nadrogiranim pripadnicima nenarodne vlasti je nemoguća.
(Da, zbog izrazitog pritiska javnosti većina članova ove vražje koalicije je najavila odstupanje ... ali ih nalogodavci vidljivo toksiraju sedativima te uz prirodnu glupost imaju neprirodan šeretski smijeh.)
Često napadajući domoljubnu i stožernu stranku za glasače u dijaspori navodili su neplaćanje poreza kao argument protiv tih glasača.
Po ustaljenom običaju, upravo SDP po tom kriteriju nema biračka prava, jer njegovi glasači iako u RH ne pridonose porezu (sirotinja, materijalna i duhovna).
Svaka SDP-ova vlast stvara i povećava javni dug (nesrazmjerno rezultatima vlasti). Socijalutopistička boljka. Vlast im treba kako bi nas popljačkali (jer su nesposobni i neradišni, odreda).

Povratak orjunaško-jugoslavenskih snaga pod krinkom socijaldemokracije 2000.g. na čelu s Račanom ubrzo je iznjedrila spoznaju kako ta vlast nema sposobnosti ni znanja održavati privredu (naplaćivati porez u iznosu dostatnom za financijsko funkcioniranje takve nakaradne vlasti).
Milanovićeva koalicije (ne zna se tko je gluplji u toj koaliciji) istim žarom nije sposobna priskrbiti porezom dostatno novaca za funkcioniranje državnog proračuna.
Komunjare se najbolje snalaze s modelom državne uprave po kojem 70% BDP-a otpada na vojsku i represivni aparat. U demokraciji njihove sposobnosti dolaze manje do izražaja.
Iznova su se/nas napali. Nadrogirane Ustaše.


Post je objavljen 06.01.2015. u 09:33 sati.