Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/apostoli-znaju

Marketing

JA SILA

JA SILA
Beba po rođenju tijelom pokazuje moć samoodržanja, bez sile i snage, tako je mila od ljubavi iznutra.
U prirodi elemenata svakog trenutka su promjene, a beba nije izuzetak u odnosu na njih.
Od odgoja majke, kasnije škole, utjecaja crkve i društva, ovisi njen karakter i ponašanje.
JA = mentalni vodič energije psihe, u odnosu na prirodnu gravitaciju tijela, uvijek negativno zbog cilja čovjeka koji se služi punjenjem.
U životi univerzalnost nije moguća, jer točka, informacija, vibracija, bilo koja cjelina, sve su to individualne pojave i posebni životi koji opstaju u prostornom vremenu.
Zato tajna materija u vjeri i teoriji ne postoji, samo je univerzalna manipulacija za logiku teoretskih pretpostavki, jer svaki čovjek ima svoje mišljenje, sve radi po svojoj želji i volji.
JA realno nije, niti je istinom stvarno tijelo od krvi i mesa.
Um kojim se JA služi, mentalni je subjekt i nema veze s razumom, samo je punjenje u tijelu, tako izgleda kao da u tome nema dvojnika.
Od najmanjeg udaha zraka, dvojnik u organizmu tijela je neizbježan.
Tijelo nije savršeno i razumom možeš održavati zdravlje i vitalnost, jednostavno ako vodiš računa o punjenju, jer time direktno održavaš krvnu sliku, karakter, ponašanje i jasnoću doživljaja i izraza.
Punjenje treba biti realno čisto, jer ako to nije neizbježna je sila i snaga. Takvu realnu čistoću ima destilirana voda, zato ispunjava tijelo oko 80 %, daje se u infuzijama i transfuzijama za jednostavno popravljanje gena u krvi.
Svi elementi bez izuzetka ovise od vodika, no zbog stalnih promjena u odnosima, mijenja se brzina gena u krvi, metabolizam i ponašanje u odnosu na gravitaciju, koja je neovisna u nultoj točki sunca, jer tada ni jedan element ne može izdržati stanje vakuuma vodika i tako je svijetlost kreacije svijeta vječna sloboda.


Post je objavljen 30.12.2014. u 19:35 sati.