Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/luki2

Marketing

"Oberon" i blagdani :)))))

Dakle, nikako se vremenski dočepati bloga! :))))) No, evo me konačno. S jako lijepim izvještajem sa promocije Zbornika radova Kluba kreativnih žena, koji vodi predivna Milana Vuković Runjić, inače kolegica s Filozofskog fakulteta.
Bilo je predivno; promocija se održana 19.12. 2014. (baš kako i priliči blagdanskom vremenu!) i nema ljepšeg završetka jedne godine, nego zbrajanje njene pozitive. Zar ne?! :))))

Evo malo fotografija:

Image and video hosting by TinyPic

Jedna skupna...Ima nas, ima nas kreativki...:)))))) Kako sam sitna, eto mene u prvom redu :))))

Image and video hosting by TinyPic

Evo drage Milane s "Oberonom" ......Ponosna sam vlasnica jednog teksta u njemu. :)))))))


Image and video hosting by TinyPic

Promotori su bili odlični. Svi su goovrili iz svoje perspektive; ispala lijepa, zaokružena cjelina.... Prvi promotor, Daniel Rafaelić govorio je o porijeklu imena "Oberon", lijepo nas proveo i poviješću filmske umjetnosti koja govori o Oberonu....No meni se najviše svidio Nino Raspudić, bio je najkonkretniji, najknjiževniji i najviše se potrudio sagledati sve aspekte ovog književnog zbornika...Bravo! Izvođena je i monodrama gđe. Brankice, jedne od članica Kluba...I na kraju - naravno - proslava i kolači...:))))))
Bili su: "Gloria", Večernji list, Lina Kežić, i mnogi, mnogi drugi....
Do neke sljedeće prilike....Do nekog novog Zbornika, ili još bolje - samostalne knjige - što mene čeka vrlo brzo, već u veljači.

Pozdravi i mahanje Zlici :)))) Ljubimo!

Image and video hosting by TinyPic

I tako, dragi moji i drage moje, zbraja se 2014. godina i mogu reći da sam baš ponosna na nju. Bila je teška, bila je naporna - ali i lijepa i uspješna. Evo obrane prvog nacrta doktorske disertacije, 29. 11. 2014. pa promocija "Oberona" - pa kud ćeš ljepše?! Nula zdravstvenih problema....Goldie maše repom :))))))))

Da li bih zahtijevala čudo ako bih zamolila da i Nova 2015. bude bar jednako uspješna? Nadam se da ne. :)))))) Svima nam to od srca želim...

I da, i ja sam bila (kako davno nisam pisala na blogu) promotorica kod moje drage prijateljice i spisateljice gđe. Nade Far, na promociji njezine knjige "Dragoljupče"....Evo malo i tih fotografija....

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

I na kraju jedne godinice, još jedne u nizu, evo još malo fotkica:

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Nisam vjernica, ali se rado sjetim bake iz Bratislave, rado se sjetim mirisa bora i šarana na Badnje veče, rado se sjetim oplatni (nešto poput hostije u crkvi, samo veće) i kako sam ih mazala medom i češnjakom, pa patke i krumpira, masti s pačjom pečenkom...Mljac...:)))))) Sve je to Božić....I zato ga želim sretan svima vama, sretan i veseo, u toplini doma i s najdražima.

Uživajte u svemu što će nam Nova 2015. donijeti....

Ljubim Vas, Vaši L+B+G
Post je objavljen 25.12.2014. u 20:51 sati.