Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/simple-minds

Marketing

Suma sumarum 2014

Na kraju godine imam se samo zahvaliti na (and the Oscar goes to....)*Janovom ogroman skoku u govoru i socijalizaciji.. Sve je nekako sjelo na svoje mjesto....za izvježbati je ostalo samo slovo R, a Jan je našao najboljeg prijatelja Akija koji mu je pomogao u učenju komunikacije, prijateljstva, prilagodbi, što je onda Jan primjenio i u vrtiću. Hvala Aki, ja te volim!!!!

* predivnom putovanju u Ameriku kod moje Marte, preletjela sam Ocean, ali i s njim, veliku unutranju barijeru...Moji dečki su bez mene preživjeli, Jan je bio hrabriji negom što sam se ikada mogla nadati, a samo putovanje bilo je nenadmašivo....New York i naročito Boston, nosim u srcu, a ono što sam doživjela, razgledavajući gradove, neću nikada zaboraviti...I nakon 20 godina, Mata je moja sestra po izboru!

* imam posao....iako su se desile ogromne promjene na kraju godine u strukturi firme, tu smo....do kada, ne znam...I zapravo, nije me briga....Mogu utjecati da budem dobar i pošten radnik (onako pionirski), a na ostalo što ne mogu, neću ni dramiti..."Stalna na tom svijetu samo mijena jest..."

Svako dobro vam svima od srca želim!!!!!!"And it's hard to dance with a devil on your back,
So shake him off"


Post je objavljen 24.12.2014. u 11:02 sati.