Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/apostoli-znaju

Marketing

LOGIKA I DOKAZ

LOGIKA I DOKAZ
Čovjek se služi logikom, jer u obrani mišljenja ne želi istinu, umjesto smisla i svrhe slobode samoostvarenja materijom tijela, on ima cilj karijerom u perspektivi ostvariti materijalno bogatstvo, a onda preći u raj. Na taj način podržava evoluciju i starenje vlastitog tijela, zato s njim uživa, često jako perverzno.
To je potpuni idiotizam za dijete, naivnu osobu i majstora reda.
Čovjek u jednini logikom brani mišljenje, no to nije moguće u većinskom društvu, zato je čovjek izmislio silu zakona.
Istina = percepcija jasnoće u trenutku, razumom objektivno doživljeno.
Logika = mišljenje čovjeka ne jasnije od magle, jer nema odgovor ni za jednu elementarnu pojavu, uvijek ovisi od definicije pretpostavke autoriteta u teoriji.
Društveni sistem, crkva i novac, samo su posljedice želja čovjeka mentalnom psihologijom, kao logika većine normalnih, kulturnih, pametnih i svjesnih, ali u tome fali stvarno razum istine.
Istinu u svijetu svatko razumije jasno bez obzira kojim se jezikom služi u izražavanju, a čovjeku je ona prejaka doza realne fizičke čistoće, jer po njemu valja malo u sve to ubaciti maglu psihom, koja se lako stvori od punjenja u tijelu, kad uspori krv i tada umjesto finog karaktera imaš tapkanje u mjestu neodlučnosti jer logika mišljenja ne ide pravim putem prema izvoru materije.
Lov u mutnom i uživanje nije moguće bez magle, zato je mrtvo punjenje u tijelu aktivna negativna energija.
Stvarno ta energija samo povećava gravitaciju tijela, zbog čega se brže stari. To je logika čovjeka duše, metafizike psihologijom, evolucije, ali je bez veze u odnosu na percepciju razuma elementarnih potreba.


Post je objavljen 10.12.2014. u 19:03 sati.