Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/toco1980foto

Marketing

Nekoliko odličnih komentara

Iako ovaj blog ne dobiva baš puno komentara ispod postova, ipak ih ima nekoliko jako dobrih komentara koje bi bilo šteta zaboraviti, pa ih ovdje posebno izdvajam:

MODESTI BLEJZ
(ispod teksta: Nije za ljude slabog želuca!!)

"(...)zar je pogubljenje koje se obavlja daleko od očiju javnosti - manje strašno?
odgovarajući na to pitanje razotkrivamo licemjerje zgražajućeg čovjeka koji se nad takvim fotkama zgraža ne zato što je pogubljenje samo po sebi strašno, već zato jer mu gledanje fotografija izaziva neugodu i remeti njegov pasivni komoditet neangažiranosti.
u obrani svog komoditeta takav je čovjek posve spreman tolerirati pogubljenje, pod tim uvjetom - da mu se isto ne odvija pred očima.(...)"
[sic]

IGNISS
(ispod teksta: Postaju li fotografi ugrožena vrsta?)

"(...)rekao bi da će fotografiji doći glave upravo njena raširenost - što danas svaka budala, sa svojim mobitelsko/iphone/kamera/leteći tanjur uređajima uzima slike svega živoga, što topi one istinski zanimljive slike u masi mediokriteta. Bilo na izložbama, bilo na flickru."
[sic]

PLASTIK
(ispod teksta: Slike iz zagrebačkih tramvaja)

"I sad sam ja kreten što snimam kretena koji izigrava kretena u javnom prostoru. Ako oš biti sam svoj kreten, da te nitko drugi ne vidi niti slika, kreteniziraj se po doma, a vani, u tramvaju budi latentni kreten i ostati ćeš nezamijećen. Eto."
[sic]

Post je objavljen 09.12.2014. u 05:39 sati.