Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/apostoli-znaju

Marketing

LOGIKA

LOGIKA
Prokletstvo je logika za čovjeka koji se njome služi kao glumac pod maskom slobodnog mišljenja, jer ništa logično ne razumije kada su u pitanju jednostavni odgovori na životna pitanja.
Čovjek logikom mudruje i ne služi se mudrošću, nije jednostavan, jer umjesto životne igre, uživa u igri sa sotonom.
U razgovoru s čovjekom koji se drži logike, razumnoj osobi je muka kao da je sreo vanzemaljca, jer sve komplicira i naravno moli se bogu da nikada ne sazna život kao jedno slobodno postojanje univerzalnom materijom, kroz jasnoću svijetlosti vremena u prostoru.
Na drugoj strani razumna osoba jasno zna zašto se čovjek ponaša van istine, jer kao što univerzalno stvarno ima red i apsolutno je logično, tako i logika bez reda, ali zakonima društva manipulira čovjekom, jer on sam to jako želi.
Temeljem životnih pitanja na koja čovjek navodno traži odgovor, čovjeka od logike možeš smatrati kao roba u vlastitom tijelu, iako je sve obrnuto, tijelo je maska mentalnom subjektu psihe energije uma, jer bez fizičke konstrukcije tijela, ne bi čovjek mogao uživati u magli.
Mučenje koje čovjek trpi samo je navika iz djetinjstva jer ne zna za bolje. Genetska struktura u krvi je takva i lošija, jer on svakim danom pravi nove pogreške, jer tako ga vodi um psihe, jer duša ima zadaću usmrtiti tijelo zbog evolucije materije.


Post je objavljen 08.12.2014. u 17:26 sati.