Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/apostoli-znaju

Marketing

MUDROST

MUDROST
Radi se o odnosu vremena pojave prema prostoru.
Zato je jednostavno sklad u nultoj točki svakog trenutka, beskrajnim ponavljanjem, slobodno po želji.
Destilirana voda je zato neograničeno čista, a zrak nije, jer on stvara zračenje za gravitaciju pojave.
Kad roniš tijelom pod vodom, logično stvarno razumiješ jasno, jer nemaš vremena za mišljenje, kao na zraku.
Tada ne pomaže logika slobodnog mišljenja, niti teorija, niti sujeta, vjera, moral ili bilo što drugo.
Zato je bitno da se trudnica porodi u kadi s destiliranom vodom, jer će beba odmah imati obrazac jednostavno logično razumijevanje plivanja u prirodi elemenata. Ne samo plivanja, nego slobodu susreta sa svakom pojavom.
Čovjek ne razumije informatički prostor, ali uporno želi zrak, što nije logično, jer postaje mentalno duševan umom psihe, subjektivan i materijalno ovisan u manjoj ili većoj sebičnosti, što u odnosu na stvarno znači poremećaj karaktera ponašanja.
Čovjek je pronašao sistem za uživanje kada je otkrio vatru, tako sve što gori sigurno nestaje u nirvani, točnije umire. Tako čovjek gasi vatru u sebi mrtvim lijekovima umjesto destiliranom vodom, jer malo zna o njoj, teoretski i mišljenjem je manipuliran, ona nije priznata u prehrani.
Čovjek vjeruje u život kao da nije u njemu stvarno i osjeća ga preko nečega, umjesto realno doživljajem vlastite istine.
Naravno čovjek još nije pronašao vodu, jer je prema njoj potpuno neodgovoran, logično ne razumije kada je čista i čemu služi, zato se čudi destiliranoj vodi što je savršena, iako zna mnogi je primaju infuzijom i transfuzijom.
Čistom tijelu rođene bebe dok je na pupčanoj vrpci nije potreban zrak, jer se iznutra ostvaruje fluidima krvi i limfom. Prekid pupčane vrpce je trauma jer se mora prihvatiti duša, zbog udaha zraka i sisanja mlijeka, kao navika za sva buduća punjenja.
Mudar u svakoj pojavi logično razumije njenu energiju, a čovjek će nešto uraditi na svoj način i imati negativnu posljedicu.
Čovjeku je logika ako mu netko plati piće i nije logično jer smeta zdravlju.
Tako čovjek nema mudrost, on je samo logikom zarobljen i guši se slobodnim mišljenjem.
On kao hrčak puni tijelo i čuva sve, njegovom logikom je to vrijedno, no stvarno logično samo je višak koji smeta.


Post je objavljen 07.12.2014. u 20:53 sati.