Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

Šef kabineta Josipa Manolića, predsjednika Vlade RH., bio je Tomislav Karamarko



Manolić kao načelnik bjelovarske Ozne naredio ubojstva i to više od 5000 zarobljenika, posebno okrutne likvidacije su vršene od strane partizana u šumi "Lug", (Trojstveni Markovac) na periferiji grada Bjelovara, te masovna streljanja na groblju sv. Andrija. Manolić je i osobno strijeljao civile, bez sudskih postupaka... Postoji brojne lokacije u Bjelovaru i okolici, na kojima su sahranjene Manolićeve žrtve; šuma Razbuška, Gudovac, četiri lokacije od Predovca prema Kupinovcu, itd.

Josip Manolić je i rođen svoju ženu živu zapalio. Njegova supruga, Marija Eker Manolić, poginula je 2003. u požaru u vlastitom stanu u Nazorovoj ulici u Zagrebu. Požar je uzrokovao tobože žar njene cigarete koji je pao na plahtu. Tomislav Karamarko (HDZ) je započeo "pravu" predizbornu kampanju za Kolindu Grabar Kitarović, koju je instalirala bivša UDB-a, da bi ponovo prevarila i zavladala Hrvatskim narodom. Između ostaloga Karamarko je bio u izbornom stožeru 2000. godine od Stjepana Mesić. Koji je zahvaljujući i njemu došao na vlast, odnosno postao novi predsjednik Republike Hrvatske.

Dakle, Karamarko je dogurao s obzirom na te „slabe prosudbe“do predsjednika HDZ-a. Pitam: Kada će se lustrirati Manolića? Nekadašnjeg partizana i čelnike Saveza komunističke UDB-e? Bivšeg oficira OZN-e i JNA, a kasnije i obavještajca HV-a i policajce SZUP-a? Josipa Manolića? Mnogi među onima koji su bili žrtve te represije vidjet će ovu "rugobu" od ovoga državnoga aparata. Za grijehe ratnog profiterstva u Domovinskom ratu visi "pedro" dr. Ivo Sanader, za grijehe komunističkih poratnih zločina prikladna žrtva je Josip Boljkovac, a za privatizaciju Miroslav Kutle... Kada će na red doći Manolić i Karamarko?!



-----------------------------------------------
HRVATSKI POKRET “ŠTIT”
BRANKO STOJKOVIĆ
http://crostojkovic1958.blog.hr
———————————–
095/814-82-90


Post je objavljen 07.12.2014. u 08:37 sati.