Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/igniss

Marketing

Vodič za dobar seks

Već smo utvrdili da na tvoj uspjeh u romantičnom životu to je li ona svršila ili nije i to je li seks bio neponovljiv ili jednostavno ok neće imati puno utjecaja. Iznimno su rijetke veze koje su se, ceteris paribus, raspale samo zbog "lošeg" seksa. Ali iako to pravilo i dalje ostaje na snazi, svejedno postoji još nekoliko razloga zbog kojih bi ti moglo biti važno i njeno zadovoljstvo (mala napomena: zadovoljstvo !=! orgazam):



A) Seksualno te uzbuđuje gledati ženu kako uživa
B) Pokušavate napraviti dijete i pouzdajete se u nedokazanu i špekulativnu teoriju da ženski orgazam uvlači spermu dublje u sebe
C) Žena koja je zadovoljnija seksom se više trudi zadovoljiti te i manje je sklona drami, ili kako je Vuco jednom rekao, "kad ima pravog je**ča nikad neće ić u feminizam, nego su sritne žene i kuvaju ručkove..."
D) Ti si suosjećajan pojedinac kojemu se sviđa usrećivati druge (Je li ovo Beta?)
E) Osjećaš se velikodušno u tom trenutku

Kako doći do toga? Počnimo s kako ne doći:



Ovo neće iznenaditi nikoga tko je živio u stvarnom svijetu dulje od godine dana, ali slijedi činjenica koja će uznemiriti bijele vitezove, feministice i ostalu puritansku rulju koja svakodnevno galami protiv "objektivizacije žena": žene najviše uživaju u seksu i najviše svršavaju kada ih muškarac seksualno objektivizira.

Drugim riječima, dominantni, agresivni muškarci su ono što najviše napaljuje žene.

Slijedeći tu misao, evo nekih konkretnih savjeta.

OPĆI SAVJETI:

1. Budi snažan. Pazi, nisam rekao "velik", ni gore ni dolje. Rekao sam "snažan".

Koliko snažan? Idealno što više, ali najmanje toliko da se nećeš brzo umoriti, da je možeš premjestiti u drugi položaj bez da je moraš moliti za to, te da je možeš držati na način da se ona osjeća bespomoćno (je li zapravo bespomoćna je već sasvim druga, BDSM stvar).

2. Imaj dobru igru. Kada se kaže da je predigra pola seksa, time se uglavnom misli na iščekivanje, a ne na ljubljenje i maženje.

Ako si izvan kreveta molećivi priljepak vjerojatno nećeš ni stići do kreveta, a ako stigneš morat ćeš nadoknađivati penale. Dobra igra ti omogućava da joj se seks čini prirodnim nastavkom uzbuđenja koje je počela osjećati već prije, tijekom spoja ili tijekom veze.



3. Biraj ženstvene, vitke i lijepe žene.

Iako i one druge jednako vole grubost, potrebno ti je nešto što će te inspirirati. Ako seksualni čin radiš preko volje, to će se itekako osjetiti, i patit će i tvoje i njeno zadovoljstvo.

4. Čuvaj svoju "alatku". Mišljenja o tome koje prehrambene namirnice ili dodaci prehrani pomažu kvaliteti erekcija su i dalje podvojena, no postoje vrlo snažne indikacije o tome što joj šteti. Preporučam kloniti se pornografije.

POJEDINAČNI SAVJETI:

1. Ne boj se vući je za kosu. Nemoj čupati, ali uhvati što veći pramen, što bliže korijenima (nikako na samom kraju jer bi to moglo ozbiljno boljeti) i upotrijebi blagi ali konstantni pritisak unatrag.

U pravilu postoje dvije situacije kada je ovo prikladno: predigra, kada time možeš okrenuti i nagnuti njenu glavu dok je ljubiš, i doggy style seks odostraga, gdje možeš vući njenu glavu više unatrag (i time kralježnicu više dolje, a guzu gore) i time ostvariti još bolji kut pod kojim ulaziš u nju.



Ovaj isti savjet vrijedi i bliske srodnike vučenja za kosu: držanje za vrat (eng.: choking), držanje njenih ručnih zglobova pribijenih na neku površinu, ugrize, te držanje za grudi. Nekim ženama će se jedno sviđati više od drugoga.

2. Mijenjaj ritam. Nema ništa gore od monotonosti.

U seksu postoje dvije glavne osobine "zamaha" dok si u njoj: brzo-sporo i plitko-duboko.



Što ovo znači? Znači da bi trebao početi jednim tempom i dubinom penetracije, te zatim promijeniti ili jedno ili drugo ili oboje kako bi dobio potpuno novi ritam seksa. Kombinacije su neograničene. Recimo, možeš početi žestoko ali ne duboko u njoj, pa kako ideš kraju biti sve nježniji. Ili možeš za svaku poziciju imati nekakav ritam koji ti najbolje odgovara. Recimo:



Pusti mašti i svom penisu na volju, ne boj se isprobavati, i ugodno ćeš se iznenaditi. Svatko ima svoj stil, ali važno je da ga ima.

3. Mijenjanje pozicija je dobro, ali ne iz očitih razloga. Meni je osobno mijenjanje pozicija kako-tako; mogu i ne moram, a za žene nisam primijetio da to posebno vole. Po mom iskustvu, oko polovice žena voli tijekom cijelog seksa ostati u jednoj poziciji, oko trećine voli napraviti jednu promjenu, a tek mali dio voli stalno mijenjanje.

Zašto bi onda u kontekstu ovih savjeta htio mijenjati pozicije? Meni se sviđa razlog zato što se između njih penis odmara i time udaljava od svršavanja. Opet, kombiniraj s ritmom gore i vidi što ti se najviše sviđa.

4. Ne traži njene savjete. Svakako je dobro pratiti što se događa i uživa li ona više ili manje od nečega što radiš, ali radi to sam za sebe. Ništa neće ubiti atmosferu u krevetu brže od diskusije za okruglim stolom sviđa li joj se nešto, zašto joj se ne sviđa, i što bi trebao napraviti da to ispraviš. Ako ti baš želi nešto poručiti ne brini, poručit će ti.

Dakle, promatraj, ali promatraj privatno. Osim ako ti ona ushićenim glasom vrišti "molim te, nemoj prestati!" ili "još još još!", nemoj se previše pouzdavati u njeno mišljenje.

5. Oralni seks je stvar izbora.



Iako je istina da neke žene ne mogu svršiti bez vanjske stimulacije klitorisa, to ne znači da je oralni seks nekakav čarobni štapić kojim ćeš je dovesti do vrhunca, kao ni da je dobar seks manje dobar zato što nije završio orgazmom. Umjesto usmjeravanja lizanja i ljubljenja samo na klitoris poput žednog psa, prelazi svojim ustima svugdje preko nje. Igraj se s njom. Ljubi i liži njen vrat, grudi, trbuh i noge. Liži je zato što se tebi sviđa njen okus, ne zato što misliš da je to nužno.

Najgore što možeš učiniti je podrediti svoje zadovoljstvo njoj; žene imaju izvanredan radar za takve stvari i to će, ironično, umanjiti njihovu šansu za dolaskom do orgazma.

6. Njoj je najdraže kada svršiš u nju.

Skoro svakoj ženi s kojom sam bio sam morao objašnjavati da ne mogu svršiti u nju i da je to jednostavno prevelik rizik, što mi govori da je ženi najdraže kada svršiš točno tamo gdje si je i penetrirao. Nije ni čudno; jako joj se sviđaš, pa zašto te onda ne bi uhvatila na uzicu uz pomoć potomstva? Ali siguran sam da postoji i nekakva psihološka zakonitost koja to ženama čini ugodnim. čak i ako svršašvaš u kondom pa te uopće ne može osjetiti.

Ako ne svršavaš u nju, već negdje na nju, većini žena se sviđa na grudi ili na leđa, ovisno o tome u kojoj ste poziciji bili. S obzirom na univerzalno neugodan okus sperme, većina žena će htjeti da im svršiš u usta više kao uslugu tebi nego kao nešto što ih uzbuđuje. S obzirom na nevažnost ovog faktora, mislim da bi trebao svršiti tamo gdje je tebi to najdraže, osim ako se njoj to izričito ne sviđa.

7. Postoje žene koje ne vole polagani seks, ali ne postoje žene koje ne vole grubi seks. Suprotno uvriježenom mišljenju o ženama kao nježnim cvjetićima koji žive u strahu od muške grubosti, realnost je da prosječnoj zapadnoj ženi grubosti nedostaje, pogotovo u krevetu. Isto vrijedi i za lagani BDSM, kao što su udaranje po guzi, povezi za oči ili svileni konopci.



Ako se pitaš je li nešto previše prljavo ili grubo za nju, uvijek oklijevaj na strani odvažnosti. Isprobaj, i mogao bi se ugodno iznenaditi.

Post je objavljen 29.11.2014. u 12:12 sati.