Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/apostoli-znaju

Marketing

ŽENA

ŽENA
Zbog uživanja tijelom u seksu i potrebe prikrivanja srama brakom, pristaje na ulogu majke i rađa dijete, no nema dovoljno razumijevanja i kao takva pomaže manipulaciju crkve i države.
Prirodno žena treba roditi dijete iz ljubavi, bez imena oca, jer često puta nije stvarno. Ujedno majka ne treba dati ime bebi, niti je zavoditi u državnom registru.
Po rođenju beba se služi savršenim imunitetom, zato je cijepljenje manipulacija i ograničavanje genetske čistoće, zbog poslušnosti budućeg čovjeka.
Žena treba nositi trudnoću sa znanjem i veoma malo puniti tijelo, da bi imala prirodan porođaj.
Ujedno porođaj treba izvesti u kadi s destiliranom vodom, tako beba nauči plivati, ponašati se potpuno slobodno. Prekid pupčane vrpce slijedi kasnije kada se ona osuši i prekine bez pojave krvi, jer to stvara želju.
Majka ne zna bebi pokazati put u životu preko čiste krvne slike, nego sve radi suprotno hraneći je mrtvim kašicama i lijekovima.
Poseban problem je što majka nije naučila bebu na pijenje destilirane vode.
Žena danas lako može pokrenuti revoluciju znanja, tako što će roditi dijete kako je red u prirodi elemenata, a ne teoretski.
Žena teško odustaje od navike uživanja i njene romantike, zato revoluciju znanja jedino mogu izvesti djeca ili majstori koji znanjem pristaju ponašati se kao djeca u igri.
Naravno prepreka je velika sila države i crkve, kroz neznanje većine kojima nije smisao sloboda, nego imaju cilj uživati kao duša u magli od viška energije.


Post je objavljen 27.11.2014. u 20:40 sati.