Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/goto

Marketing

Osovina zla

Šešelj (Vojislav) uistinu zaslužuje punu pozornost.
Poigravanje političkih poslušnika (koje mediji nazivaju elitama) biva razotkriveno uistinu jedinstvenim (vidljivo šarlatanskim) (ne)posljednjim i dosljednim nastupima Vojislava Šešelja.
Mnogo kaže, malo istinitog, ali dovoljno potrebnog.

U komplotu volje (gnjusno je ponavljanje odavno skupušenih optužbi na račun doktorice Bosanac, to je uistinu odraz one najcrnje ljudske zlobnosti koju su prethodno istresli nad Vukovarom) iskazati srpsku agresiju pravednim srpskim ratom prokazuje sve kreatore, supomagače i pomagače tog rata.
Šešelj je više puta istaknuo uloge određenih političkih sluga ("elita") koje sada u Hrvatskoj i Srbiji obnašaju predsjedničke i državne funkcije, a veći su krivci za ratne zločine (planirani genocid) od samog Šešelja.
Još jedan Hrvat, koji se želi dopasti (istinskim) političkim moćnicima, sluga koji pored zločeste služinčadi umjesto državne funkcije služi državi u zatvoru (braneći-napadajući zlotvorsku ratno-genocidnu politiku).

Šešelj ne prokazuje Josipovića, Pusićku, Nikolića, Vučića, Tadića ... on prokazuje rusko britansku osovinu. Jer izričito ukazuje kako ova vladajuća služinčad, unatoč tome što su veće ratne poluge od samog Šešelja i unatoč tome što su krivom politikom prouzročili ratne strahote nisu kažnjeni niti prozvani. Jer su beznačajni (osim u služenju zlu).
Šešelj je (dovoljno) pokazao: prozvani političari su sluge zla (rusko-britanske osovine protiv germanskog utjecaja).

Šešelj se takmiči šarlatanstvom i zlobom sa trenutno vladajućim (u Hrvatskoj i Srbiji)... i svjesno to nadmetanje gubi. Nije im dorastao u toj utakmici.






Post je objavljen 27.11.2014. u 09:46 sati.