Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

PRESTANITE LAGATI MLADE NARAŠTAJE !



Ovih dana prikazuje se u Bjelovaru film "broj 55" o braniteljima koji su stradali u selu Kusonje kod Pakraca. Bilo je to 08. rujna 1991., kad branitelji su stradali tuđom krivnjom i neznanjem - za to nikada nitko nije odgovarao. Narod oprašta laži i to po cijenu svojih bližnjih, a istinu duboko zaboravlja.

Ali ja ne opraštam sablazam*, jer u njemu se skrivaju krivci za tuđe živote i druge ljudske patnje... Institucije današnje nominacijske* države rade potpuno neodgovorno i nesvjesno. Svakome treba reći je li kriv ili ne. Nitko nema pravo tuđe zločine skrivati. Ako netko progovori o zločinima on postaje nepodoban.

Ako šuti tada se pretvara u "jedno bolesno" bešćutno društvo. Ono što me smeta su laži koje se "množe" i šire nakon 23 godina kao diletanska* propaganda. Ovo ustaljeno društvo se duševno hrani sa obmanama. Zbog toga nam je država na papiru i u teškom kaosu i bezakonju....

Prvo: Laž je da u Kusonjima je stradalo 20 osoba iz Bjelovara. Stradalo je 18 branitelja i to se zna imenom i prezimenom kojih, dok dvojica su ostala živa. Drugo: Laž je da su branitelji imali automatsko oružje - kako je prikazano na filmu. Treće: Laž je da većina njih je poginula u kući na brojem 55 u Kusonjima.

Nitko ne spominje pet branitelja koji su zarobljeni od strane JNA i četnika. Oni su živi mučeni i na okrutan način ubijeni... Dok jedan od branitelja je poliven s benzinom i zapaljen i bačen u jednu rupu. Ne može naš "Domovinski rat" biti siguran, ako se o njemu laže,.., to je onda dokaz da u našoj zemlji vlada moralni kaos i anarhija...

Nekoć sam bio i ja hrvatski vojnik u ZNG-u, a danas gledam mnoge izdajnike i neprijatelje ove napaćene zemlje. Ljevičari i bivši komunisti na perfidan* način opet su zarobili lažima našu domovinu i oteli joj slobodu... Država "Hrvatska" danas postoji samo na papiru. Jedan od promašaja je "lažan film" iz kojega se skrivaju odgovorni.

Što je više "klevete i laži" od pete kolone, to nam je milija i država. U Kusonjima branitelji su stradali kod kuće i broja 197, a ne kako se govori na "broju 55". Pitam se; čija je to izmišljotina? Tko je lud, a tko se ludim pravi? Ova je morbidna laž i atentat na zdravi mozak!

Upravo sad kad ovo pišem - prije toga sam pregledao cijelu hrvatsku štampu. Više članaka i fotografija sam u njoj vidio od Stjepana Mesića, doživotnog predsjednika Hrvatske, nego stvarnog predsjednika Ivu Josipovića. Pa onda; tko tu vodi nam glavnu riječ? Za monstruozno ubijanje Hrvata 1991., od Vukovara do Dubrovnika je kriv Vrhovni komandant JNA Mesić.

Kako čovjek koji je bio na čelu represivnog UDBA-škog aparata i totalitarne države SFRJ, može nam opet pričati bajke, sa predznakom teških laži i zabluda... Mesić je kriv i za Kusonje i puno toga - što se je desilo za vrijeme njegovog mandata. Stiže vrijeme temeljnog preispitivanja u kojima će se srušiti "piramida" petokraka.

Na kraju bi rekao da u Hrvatskoj vlada (ne)izlječiva bolest "UDBA-ško sjeme". S takvim mistifikatorskim filmom skriva se i dalje istina o komunističkim zločinima i užasima iz "Drugoga svjetskog rata i (sad) zločinima 1991., od Jugoslavenske armije, počinjenim zločinima nad Hrvatskim narodom.


-----------------------------------------------
HRVATSKI POKRET “ŠTIT”
BRANKO STOJKOVIĆ
http://crostojkovic1958.blog.hr
———————————–
Bjelovar / 24.11. 2014. (ponedjeljak)
HRVATSKA / CROATIA
Kućni telefon: 00 385 (43) 433 520
Mobitel: 00 385 (0) 95 814 82 90,
Žiro-račun: 2340009-1100203086
Privredna banka Zagreb
——————————————–
brankostojkovic152@yahoo.com
———————————————
URED: Masarykova 8
Uredništvo: ŠTIT BJELOVAR
Članaka; 2326.



Post je objavljen 24.11.2014. u 18:11 sati.