Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/toco1980foto

Marketing

Što se (nije) ostvarilo?

Na kraju prošle godine sastavio sam popis planova za ovu godinu...

Što se od toga (nije) ostvarilo i zašto?

1. Fotkati više nego prošle godine

Nije se ostvarilo. Fotkao sam jednako ili čak i manje. Kako sam većinu godine (kao i one prošle) radio kao sezonski radnik , za fotkanje nisam imao puno vremena - vikende ako nisu bili radni, a većinu tih vikenda sam koristio više za odmaranje nego na fotografiranje.

2. Fotkati kvalitetnije nego prošle godine

Jesam li napedovao? Ne znam. Ali zalomilo mi se nekoliko vrlo dobrih fotografaija. To su mi rekli drugi ljudi, neki od njih izučeni fotografi. Ako lažu oni, lažem i ja.

3. Nabaviti novi komad foto opreme

Ako se nova memorijska kartica može smatrati komadom foto opreme, onda sam ovo uspio ispuniti. A to iz prostog razloga što sam staru memorijsku karticu negdje izgubio (ili zametnuo). Po pitanju novog fotoapata, objektiva, stativa ili nečeg trećeg, nula bodova.

4. Napraviti (svoju prvu) izložbu fotografija

Nije se ostvarilo. Em je organizacija izložbe skup sport, em je to puno gnjavaže - odabrati temu i slike, isprintati ih na veći format, opremiti, naći prostor za izložbu... Zaključih da se neću u to uopće upuštati.

5. Pokrenuti vlastitu web stranicu

Nije se ostvarilo. Ne zato št ne bih znao napraviti web stranicu i zakupiti internet domenu, već iz nekih drugih razloga. Odlučio sam da svoje fotke neću stavljati na internet.

Post je objavljen 23.11.2014. u 08:14 sati.