Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vacaguare

Marketing

Zgužvaj i baci u koš

Nakon podosta, bi-ne bi, moga landranja po blog haeru, ipak sad definitivno moram sve ovo pogasiti.

Ovaj puta to je zbog nemogućnosti admina da za vijeke vijekova, sa amenom i bez amena, zablokira bezlične face (pogotovo jednoga) koji na blog navraćaju samo zbog iritiranja okoline, zbog pljuvanja i sranja po ljudima koji pokušavaju napisati suvisli tekst, pa o njemu razgovarati sa istomišljnicima i neistomišljenicima. Dakle, razmjenjivati ideje, stavove, mišljenja, slagati se, ne slagati se, razgovarati, objašnjavati, slušati, primati kritike i dati poneku.
Svega je toga nekada bilo, iako je i tada (prije 6,7,8 godina) uredništvo blog haera, često iz samo njima znanih razloga forsiralo neke na uštrb drugih, ali to je ništa prema činjenici da sada blog "uređuje" taj neki bezlični lik iz dijaspore i sere sveudilj svoje nakaradne komentare, tako da je jedina aktivnost na blogu, brisati njegove nekulturne opaske.
Što bih trebao? Biti jači? Ne. Ne pada mi na pamet tući se s takvim konjem, jer sam se tukao kad je trebalo i gdje je trebalo i preživio, iako mnogi moji nisu, iako ni moja kuće nije, dok je on uživao u toj svojoj dijaspori, a sad nas sve skupa uči pameti kako treba biti hrvatina.

Iako se blog haer jako izmjenio, ipak je tu dosta zaista dobrih autora, čiji će mi radovi nedostajati, ali ipak mi je važniji moj mir.
Nitko neće plakati, a to je ipak najvažnije

Post je objavljen 12.11.2014. u 17:17 sati.