Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/apostoli-znaju

Marketing

JASNOĆA

JASNOĆA
Razumiješ sve ako apsolutno logično iz prostorne stvarnosti oko sebe, jednostavno sužavaš da dobiješ jasnu točku, recimo kao kada sužavaš crni krug na bijelom papiru.
Isključi na trenutak mentalni subjektivitet i oslobodi mišljenje onoga što znaš iz knjiga, jer trebaš biološkom libelom dodirnuti stvarno svojom istinom bića.
Upravo je razum stvar nulte točke, beskrajno kao da si u krvi tako ti je svejedno gdje si jer je put kružno do svake stanice, do organe i funkcije i naravno svaki put kroz epicentar u mozgu, koji je informatičkim vakuumom iz pinealne žlijezde u vezi sa epicentrom vakuuma sunca.
Znači kad crni krug na bijelom papiru postane potpuno jasna točka, kao iskra, nastavi sužavanje i stvarno nestane točka, znači crno i bijelo su zamijenili mjesta, crno je postalo stvarno, a bijelo samo stvarnost, a ti si mislio obrnuto.
Tako je sve u jednoj materiji, ti misliš da je nešto individualno izdvojeno, ali zbog samog prostora sve je jedna cjelina univerzuma, kako za stvarno sitnije od točke koju ne možeš dijeliti na informacije, zaključno sa svijetom.
Tako je jasnoća moguća.
Baci kamenčić u mirnu vodu jezera i po krugovima vidiš sve kapi znaju za tu promjenu.
Jednako u zraku prostor zna za svaku promjenu informacija.
Tako ako razumiješ logiku, znaš da je previše energetskih zračenja oko tebe i u strahu si, a ne poduzimaš ništa da se oslobodiš takvih izvora.
Sve zrači što nije prirodno od elemenata, nego je posebnim nano tehnologijama silom natjerano da tako bude.
Svatko mišljenjem ispreda razne priče o klimi, a nitko ne razumije da su u pitanju viškovi zračenja prekomjernog broja satelita, nebodera od betona, cesti od asfalta, previše je stakla sve to daje mrtav sjaj, a nama je potrebna svijetlost kao od destilirane vode.
Recimo ti ne znaš da sunce na izvoru nije ružičasto niti je toplo, nego se sve to dešava zbog puta svijetlosti kroz atmosferu i to za 8 minuta i 24 sekunde.
Sunce nije planet, nema koru, jer sav pročišćeni vodik koji dospe do sunca, jednostavno nestane u vakuumu i tako se ponavlja stvarno izvornom idejom.
Sunce je u središtu vrtnje, no ti si teoretski manipuliran da u univerzumu ima mnogo sunca.
Zato jedino percepcijom nulte točke možeš znati sve, a ništa tajna nije.
Možeš znati da je tvoj predsjednik stvarno špijun Njemačke, možeš znati što svaki političar ili bilo tko drugi sada nešto radi tajno, možeš znati u čemu te laže partner i djeca, možeš sve znati samo ako ti neće biti muka od istine, jer stvarno je posebna trauma, nije šala, vakuum je u pitanju, trebaš imati spremno tijelo za tako nešto.
Ti si navikao uvijek držati otvorene rupe na tijelu, posebno usta i tebi vakuum curi, zato si umišljen i neostvaren.
Sa destiliranom vodom nema zajebavanja ni uživanja, ona je živa za tijelo, a mrtva za tvoju psihu duše.
Igraj se, piši gluposti i sam uviđaj pogreške.
Jednog dana ćeš stvoriti naviku razuma, naivne osobe, djeteta i majstora koji zna sve slobodno, jer je tako logično.


Post je objavljen 12.11.2014. u 13:16 sati.