Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/apostoli-znaju

Marketing

GRANIČNI SLUČAJ

GRANIČNI SLUČAJ
Sve što ima veze sa čovjekom u pitanju je um psihe.
Elementarno tijelo jedino ima veze s razumom, zbog apsolutne logike bezuvjetne pripadnosti vremenu i prostoru materije.
Gdje je granica uma i razuma?
Naravno usklađenje se mora izvršiti mentalno i biološki, tako što se um mora predati redu po kome se tijelo biološki ostvaruje.
Zato služi biološka libela nulte točke, jer tada jasne misli razumiješ logično protokom 24 slika u svakom trenutku, onako kako u pogledu opažaš i sve to uviđaš iznutra stvarno, svojom istinom u doživljaju.
Državi i crkvi se ne isplati biće s graničnim ponašanjem, jer ne može biti poslušno prema kulturi, nije normalno u odnosu na pamet i svijest.
Zato je um stvorio čovjeka, onako sa imenom, prezimenom, po mjeri roditelja, države i crkve, na vlastitu štetu, jer je zbog te uloge morao postati glumac i nositi masku srama do smrti.
Dosadno je biti pod maskom, željeti jedno i zagovarati drugo, što većina tako rade i zbog toga malo je tko zdrav, svi ovise od uživanja, piju lijekove, u strahu su od smrti, jer ne znaju čemu ona služi i da li je uopće mora biti preko bolesti ili se može umrijeti otvorenim očima i znanjem?
Granični slučaj je stvar psihologije, a gdje ona umiješa prste stvarno ne može biti jasno.
Jedno je bitno, zbog graničnog slučaja država daje mirovinu svakome tko se tako naivno ponaša.
Hajde što čekaš, fali ti novaca kriza je, pravi se lud i naivan, odustani od uloge kulturnog čovjeka i umjesto pameti i svijesti služi se razumom bebe, to je teška naiva i time si konačno oslobođen svih obveza, kako u obitelji tako u društvu.
Recimo psiholog nema pojma da je osoba s graničnim slučajem ponašanja, stvarno razumna zbog percepcije logike, no ta jednostavnost nije medicinski priznata.
Perverzija je kad si mentalan.
Ugodno je kad se fizički predaješ svemu.
U materiji nema smeća, jer ako je za tebe nešto ružno, za drugoga je lijepo, a razumom jednostavno prihvaćaš sve jer svakako nečemu služi.


Post je objavljen 12.11.2014. u 12:39 sati.