Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

TKO TO TAMO NA VELIKO LAŽE I BLUDI?


Tko pokriva kriminale od Miroslava Levaka i Đurđe Adlešič?!
IZ DNEVNIKA BRANKA STOJKOVIĆA

Sreo sam se na gradskom korzu (ispred muzeja) u Bjelovaru, 09.01.2012., oko 19,30 sati sa Dubravkom Novakom, tajnikom MUP-a - Zagreb. Pokazao sam Novaku "tri plave kuverte" te sam mu rekao da: bjelovarska policija na čelu sa Žarkom Čanađijom, zloupotrebljava ovlasti i državni položaj. Između ostaloga rekao sam Ćanađija svakodnevno šalje mi lažne prijave i izmišlja... Te, kazao sam - da smo u nekoj "normalnoj državi" da Žarko Čanađija bi za to odgovarao.

Novak na sve što sam mu rekao odgovorio je; "Vidiš kakvo je stanje u državi?!" Ne daj bože da te slučajno prijavi žena, onda možeš u zatvoru završiti." Novak mi je dao obećanje - da sutra će vidjeti sa načelnikom policijske uprave Bjelovarsko-bilogorske Jakobom Bukvićem, i o tome da će porazgovarati. Nikada više poslije mi se Novak nije javio.

Dubravko Novak kada je pročitao jednu od "triju" mojih plavih kuverti, mogao se je sam uvjeriti da prekršaj javnoga reda i mira svodio se na to: "Vikao i galamio". Tada sam Novaka pita - "je li takve prijave drže vodu?". I koliko ovu državu koštaju lažni montirani procesi, o kojoj ti pričaš da ništa ne štima?

Sonja Novak, supruga od Dubravka radi kao pročelnica u gradskoj upravi Bjelovar. Kada su joj nestale bankovne kartice, policija je mene ugnjetavala i tražila informacije. Gospođa Sonja Novak je ovih dana (drugi put) na bolovanju i ne radi, jer imala je moždani udar i bila šlagirana... Hospitalizirana je bila u neurološkom odjelu opće bolnice u Bjelovaru.


-----------------------------------------------
HRVATSKI POKRET “ŠTIT”
BRANKO STOJKOVIĆ
http://crostojkovic1958.blog.hr


Post je objavljen 08.11.2014. u 09:44 sati.