Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/voltaren-salt

Marketing

Šipkovite staze

Te neprohod(a)ne staze čestu budu manje prometne. Ha, zato valjda i jesu neutabane. No da, život ponekad jako sliči ovoj priči o tvojoj avanturi, preskakanju prepreka i provlačenju prema naprijed. Možda je tako zanimljivije. Kao kad treba proći kroz neugodno trnje do korisnih stvari.



Izgrebati ruke do bola za jednu toplu šalicu zdravog napitka :)

Koji put bude teže...



... ili lakše.



Katkad ima i smisla.



Pa zaključiš da staze kroz trnje ujedno vode i kroz šipak!


Na žalost mogu zamisliti to silno polomljeno drveće.Tamo je valjda kriva oluja. Ali pretprošli vikend sam se vraćala s mora starom cestom. Dolje sam žurila autocestom jer sam morala biti sigurna da ću stići na vrijeme, ali za povratak sam izabrala sporiji put koji mi se više sviđa. Pa sam konačno vidjela koliko su od lanjskog leda stradala mnoga stabla kroz Gorski kotar :( Posebno tužno izgledaju breze :(( Jesam već bila čula za to lomljenje pod ledom, ali nisam mogla ni zamisliti do koje mjere su šume ranjene, sad me to malo potreslo i ražalostilo :( Ali sigurno će i od toga izaći nešto dobro... možda šuma sada još ojača, nauči kako se pripremiti za otpor ledu.

A šumske životinje su dobile prava igrališta za provlačenje. Kao i poneki šetač na samo svojoj stazi :) Razumijem da može biti praktičnije ići sam. Zapravo mislim da posebno dobro razumijem. A koji je tvoj najjači razlog? To što bi te ostali sputavali u napredovanju, usporavali, umarali da moraš još nekoga izvlačiti i šlepati za sobom? Ili ti ne treba osjećaj odgovornosti jer je netko polomio nogu baš dok je u isto vrijeme išao istim putem? Možda je i nešto treće, a možda i nema razloga, ali drugi bi bukom sigurno rastjerali sve vjeverice :) Stvarno, kada si posljednji put vidio vjevericu?


Post je objavljen 25.10.2014. u 21:36 sati.