Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mecabg

Marketing

Gaće, ili za otmenije, donje rublje...


Nakon ljeta, evo me u civilizaciji.
Jutarnji spavalica sad će doći na svoje, jer su petlići sa svojim umilnim kukurikanjem u cik zore, daleko. Koke neće kokodakati da je sunce izašlo prije nego sam se ja udostojila otvoriti oči. Nisu u pravu, sunce je tek gvirnulo, a ja sam oči otvorila do pola.
Spavam tako blaženo, kad nešto cvrči, slavuj nije, ali cvrkuće, zaspim ... Muuu muče neka krava. Sanjam… Ne može medju soliterima,.
Opet padam u san ... beeeee… beee bleji nešto rogato… Navlačim jastuk na glavu, ali... Zvoni.Red slavuj, red krava, red koza, ovca li je, nešto takvo. ... Polubunovna se sjetih ,sigurno se aktiviralo ono zvono koje smo stavili i odmah izbacili jer sam se ja smrtno uvrijedila kad sam pozvonila, a ono krava muče ... Nije baš za teatralni ulazak.
Red bi bio prije otvaranja vrata staviti jedno kilogram, dva šminke, obući se i malo srediti kosu, ali ona krava muče kao da traži bika.
Prilazim vratima i čujem susjeda s osmog kata kako se žali susjedi, koja i nema neki kratki jezik, kako su mu ostale gaće kod mene, a ja sad neću otvoriti vrata, a video me je.
Progutah knedlu, pogledah kroz špijunku, a to onaj zgodni susjed što se žene smijulje kad ih štipa u liftu. Nisam imala tu čast, možda mu se ne dopadam, a možda i zato jer sam na prvom katu.
Što sad... Otvoriti ili ne otvoriti, pitanje je sad ??
Krava je prestala, sad cvrkuće slavuj ... Pripremam se za blejanje.
Ja čučim iza vrata kao da sam lopov, a vrijeme odmiče ...
Ona susjeda sve nešto ispituje o meni, a susjed samo brontola da mu nema gaća koje je oprao pa stavio na prozor, Sigurno se htio pohvaliti kako ima čiste gaće. Ko zna, možda mu to dodje kao neki afrodizijak lepšem polu.
U zlo doba pogledam ja na terasu, a tamo vijore kao zastava crne muške gaće zakačile se neki cvijet na ogradi ... lakne meni, ali što sad ?? Polako se šunjam, sad do prozora, pa sve čučeći otvaram vrata balkona i patvišem gurnem one nesretne gaće na ulicu ...
Još laganije se vratih u krevet I pokrih po glavi ...
Kasnije sam čula da je cijeli neboder pričao kako je susjed išao od vrata do vrata tražeći svoje gaće, sve dok neki čovjek, koji uopšte nema ženu, nije izlupao ...


Post je objavljen 17.10.2014. u 16:21 sati.