Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/apostoli-znaju

Marketing

ČOVJEK DUŠOM SEBIČAN

ČOVJEK DUŠOM SEBIČAN
Dijete je veoma odgovorno prema igri, aktivno je zbog nje i jednostavno razumije logično.
Čovjek je odgovoran prema duši i čini joj sve da umrtvi tijelo, jer ona tako njime sebično mentalno i subjektivno uživa, što je neznanje.
Eho prirode u informatičkom smislu svatko opažanjem osjetila realno objektivno razumije i doživljava apsolutno logično kroz jednu misao u slobodnom znanju.
Sebična osoba pamti prirodu, zato je osjeća mentalnim subjektom punjenja, koje njemu služi kao disk za pohranu informacija. Na taj način nikada nema čistu krv ni dobro zdravlje, ujedno je nasilan zbog viška negativne energije. Percepciju ne koristi, istinu gazi, nema prirodan karakter ponašanja.
Čovjek idiotski pamti prirodu iako je sve apsolutno logično, zato umjesto slobodnog eha i ljubavne radosti inspiracijom, ima sebičnost u egu, što znači punjenje je maska, ali ga ne vidi i misli tijelo je maska. Zato čovjek s dušom sebično i s ciljem želi usmrtiti vlastito tijelo kojim se ostvaruje u neznanju.
Onaj tko zna tako ne radi, nego održava čistu krvnu sliku i slobodno se raduje u opažanju prirode koja obiluje toliko da želje nisu potrebne.
Naivna osoba jednostavno sve razumije i zna.
Naivnost = neutralno promatranje kao iz nulte točke svakog trenutka, bez misli i želja za dobitkom.
Čovjek ima cilj, zato nije naivan, no zbog slobodnog mišljenja razvija umišljanje, a gubi razum.
Recimo na satu u školi djeca pamte priču nastavnika, jer trebaju dobiti ocjenu i diplomu. Razumna osoba već zna da nastavnik ne govori istinu, nego samo teoretski priča zadani program.
To rade političari, vlasnici firmi, a čovjek zbog socijale trpi i glumi kulturu, a nikoga ne podnosi.
Slobodno mišljenje je naporno, no to se njime služi želi više od stvarne potrebe tijela i od onoga koliko sam stvara. To je klasično neznanje i primitivizam krivog odgoja iz djetinjstva, zbog taštine, morala i vjere u teoriju umjesto stvarnim doživljajem.
Nitko se tijelom u životu ne ostvaruje jučer ni malo kasnije, nego samo u trenutku sada, zato su planiranja, stilovi, glupe manipulacije, a samo je potrebna naivna percepcija koju ima svako dijete.
Naravno čovjeku je malo percepcija trenutka nego želi sve zbog perspektivne karijere i tako se razboli od duše kojoj poklanja vrijeme.


Post je objavljen 11.10.2014. u 03:04 sati.