Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/apostoli-znaju

Marketing

KRV

KRV
Zbog uloge i načina socijalnog življenja, čovjek ima elektrolitsku krv zbog memorije uma.
Ljudskom biću elektrolitska krv sa krvnim grupama nije potrebna, jer apsolutno logično misao održava razum samo od destilirane vode u krvi i struktura iona prirodnih elemenata.
Životna ideja je apsolutno logično u trenutku percepcije, od crne noći, sjaja ili svih boja prirode, a upravo su to utjecaji elemenata po valnim duljinama u informatičkom smislu.
Ono što je sunce u centru univerzuma za svijetlost od vodika, to je krv u živom organizmu tijela, samo je potrebna čistoća jednostavno destiliranom vodom.
Od čiste krvi imaš zdravlje, vitalnost, dugovječnost, ljubavnu radost, znanje i ostvaruješ se slobodno kroz tijelo, uz minimalnu ovisnost sa strane.
Krv nikome ne oduzima vrijeme, nego prirodnim ubrzanjem ostvaruješ inspirativnu percepciju za misao razuma, potrebno slobodnom intelektu znanja.
Medicina računa parametre krvi prema normalnom kulturnom čovjeku, što ni blizu nije čistoći koju ima razumno biće. Za medicinu je normalno da krv ima krvne grupe, no u potpuno zdravom organizmu tijela krvne grupe su višak, što jednostavno mogu dokazati analizom svoje krvi.
Tako je medicina manipulativna jer su djelatnici plaćeni od države u kojoj postoji viši cilj moćnika u odnosu na profit od industrije mrtvih sintetičkih lijekova, negiranjem jednostavne destilirane vode u prehrani i žive hrane.
Radi se na tome da u budućnosti mrtvi lijekovi u potpunosti budu hrana čovjeku.
To jest strašno ali je evolutivno opravdano, ako čovjek i dalje ne koristi znanje od apsolutno logične inteligencije same prirode, nego želi uživati u raju.
Raj je nirvana uma iz psihe kao u snu ili u filmu strave i užasa.
Kada imaš stil, cilj i želiš karijeru zbog uživanja, služiš se maglom uma, umjesto jednostavnim prirodnim razumom, kojim znaš svaku cjelinu od najsitnije točke do sunca u centru vrtnje univerzuma, od trenutka do slobodne vječnosti, sve kroz vlastiti doživljaj, jer je to smisao i svrha stvarne materije od ideje vlastitom istinom.
Manje ili više svima je problem krvna slika, a nitko ne vodi računa o prehrani koja temelji na izazovnim okusima.
Tako se stvaraju loše navike uživanja u okusima i naravno gubi razum, što dalje čini čovjeka nasilnim u karakteru ponašanja, kada ni sam nije u stanju promijeniti krivi smjer.
Priroda je stvarno, a kome je stalo do raja, svakako mora umišljati veći sjaj od sunca.
Upravo zbog mrtve hrane mnogima smeta dnevna svijetlost i radije mjesečare noću pod električnom strujom, koju je Tesla izmislio za njih i zavio čovječanstvo u crno, tako je dao priliku duši da lakše usmrti tijelo svakoga tko uživa na struju, umjesto da prati dan i noć uz destiliranu vodu i živu vatru.
Zbog navike na struju ona je jako skupa i zbog nje se priroda najviše devastira, a ujedno je zračenja od sunca u izobilju.
Tko tu manipulira?
Naravno svatko tko vjeruje i misli umjesto jednostavnog razuma u znanju.


Post je objavljen 10.10.2014. u 09:29 sati.