Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

HRVATSKA JE IZNUTRA POTKOPANA



Dve su osnovne stvari zbog kojih je Hrvatski narod zapao u težak položaj: Prvi, je kriminalna pretvorba i privatizacija radničkih poduzeća, a dugi je problem, što su svi bivši komunisti ostali u vlasti. Oni rasuli su se po svim tobože "hrvatskim strankama". Tko je sve našao svoj interes i probitak u njima?

Danas, je Dan nezavisnosti 8. listopada, državni vrh na čelu sa; Ivom Josipovićem, Zoranom Milanovićem (SDP) i Josipom Lekom (SDP) znadu samo otiči na groblja i zapaliti svijeće i položiti vijence... Za svečani praznik nije otvoreno ni jedno radno mjesto, a kamoli neko proizvodno poduzeće. Ovo je dokaz sramote i nesposobnosti političke vlasti u ovoj krajnje uništenoj zemlji.

Krše se ljusdska prava i slobode čovjeka, te ponižava se dostojanstvo Hrvata i Hrvatica. Što možemo sutra očekivati od takve ideologije zla?! Sinoć smo na HRT-u prvoga programa mogli gledati emisiju "Otvoreno", u kojoj u oči narodu drsko se baca "smeće" mita i korupcije i sukoba interesa i pogodovanja... To smo gledali samo dan prije državnog praznika.

Gost emisije je bio dr. Trpimir Goluža, koji odrešito je rekao: da u hrvatskim bolnicama i HZZO-u vlada kriminal, jer potrošeno je 100 milijuna kuna za kupnju bolničkih aparata, koji uopće nisu potrebni.

Između ostaloga gošća u emisji Nataša Škaričić, prozvala je ministra Zdravlja Sinišu Vargu, da je potrošio 1,2 milijuna kuna na renoviranje svog ureda, dok je bio ravnatelj HZZO-a. Pitam se: Kakav je to ured u koji je potrošeno 1 milijun i 200 tisućaa kuna za obnovu?

Sve je više u Hrvatskoj beskučnika i socijalnih slučajeva, dok se protiv 318.000 ljudi vodi sudska OVRH-a. Mnogi obrtnici su zatvorii svoje obrte, te oni ne vide nikakvu perspektivu za daljnji svoj rad. A sve drugo loše da se ne nabraja...


-------------------------------------
HRVATSKI POKRET “ŠTIT”
BRANKO STOJKOVIĆ
http://crostojkovic1958.blog.hr
————————————–


Post je objavljen 08.10.2014. u 17:23 sati.