Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lobotomizator

Marketing

Tu smo gdje smo

Nadam se da je nakon posjeta premijera Milanovića SAD-u svima u Hrvatskoj jasno zašto smo najjadnije zemlja, s najjadnijom ekonomijom, zašto ništa ne proizvodimo i zašto smo stranim investitorima manje primamljivi od herpesa ili ebole.
Predsjednik Vlade jedne države obilazio je informatičke kompanije i pričao im koliko smo mi napredni na području informatičkih tehnologija. A jesmo, po njegovom smo vrlo napredni. On je to ljudima koji su informatizirali planetu zorno dokazivao i tumačio primjerima izdavanja lijekova bez papirnatog recepta i skeniranjem barkodova u dućanu sa špecerajem.
I što su na temelju toga čelni ljudi kompanija čiji su godišnji budžeti veći od našeg državnog mogli zaključiti i o našem premijeru i o nama i našoj državi? Osim nazvati portira i reći mu da našem prvom ministru na izlasku za nagradu da keks.
Turneja će se, po svemu sudeći, nastaviti.
Slijedi posjeta Norveškoj i tumačenje tim neukim sjevernjacima kako i mi u Hrvatskoj vadimo naftu i to ručnim pumpama , te uvjeravanje da će i oni doseći tu tehnološku razinu ukoliko nastave marljivo raditi i slijediti naš primjer.
A u povratku ćemo malo Nijemcima objasniti kako se proizvode automobili. Jer ipak mi proizvodimo jednu komponentu za brisače.

Post je objavljen 08.10.2014. u 11:35 sati.