Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/apostoli-znaju

Marketing

VOLJA

VOLJA
Dolazi stvarno u doživljaju od svijetlosti sunca, jer tako djeluje vodik u destiliranoj vodi krvi i limfe.
Znači ako imaš čistu krvnu sliku, zdravlje i vitalnost su samo posljedica toga.
No ti mnogo više pažnje poklanjaš željama i zato si uskraćen za slobodu znanja, nego sebično držiš informacije kao baba kocke šećera za unučad.
Umrežen si svjetlosno samo u nultoj točki percepcijom, jer je samo tog trenutka misao jasna. Sve drugo je sebično zadržavanje punjenja i naravno nisi siguran u sebe a drugima zračiš negativno.
Zamisli kakva je volja u meditaciji, pa to stvarno nema smisla, ali imaš cilj da pratiš modu?
Prisloni svoj nos na nos slike u ogledalu, ostani malo u tom položaju i okusi jednostavnost percepcije nultom točkom dodira u vakuumu jasnoće.
Tada je misao stvarno jedna želja da napustiš taj položaj.
Usporedi to s dugom meditacijom u položaju lotosa tijela kada stanu krv i limfa u organizmu i tako se postiže nirvana psihe duše. Kolateralna šteta meditacije jest neupotrebljivo tijelo, paralizirano idiotom koji se iživljava na njemu, jer tako rade mnogi, a ti sve radiš zbog drugih bez znanja.
Takve gluposti upražnjavaju i vjernici na misi u crkvi.
Gluposti su i političari u saboru i doktori u bolnici i nastavnici u školi i policajci u džipu i vojnici u tenku i čovjek u kafiću i dijete pored računala noću i lektire d zarobljenih slova i teorije bez jasnih definicija i istina koja nije stvarno.


Post je objavljen 04.10.2014. u 04:02 sati.