Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

BORIO SE ZA DOMOVINU HRVATSKU DA BI DANAS BIO BEZ IMOVINE

Preko puta Gradske uprave u Bjeovaru, beskučnici spavaju u napušenoj zgradi.

Damir Mesarov (57) jedan je bjelovarski branitelj - Unatoč ratnom putu od 40 mjeseci i 25 dana, te rješenju o radnoj nesposobnosti, Damiru je četiri puta odbijen zahtjev za braniteljsku mirovinu.
.
Među „sretnicima“ Damir Mesarov je u bjelovarskom Centru uspio zadovoljiti sve uvjete. Samac je, od vlastite imovine ima samo stari bicikl, živu socijalnom stanu bez grijanja stanu koji mu je osigurao Grad Bjelovar u bivšem mjesnom domu u Velikim Sredicama, ne ostvaruje nikakav dodatni prihod, nije bogati nasljednik, niti može pronaći bilo kakav „ozbiljniji“ posao, jer se godinama liječi od PTSP-a. Nije siguran hoću li moći preživjeti čitavi mjesec sa 800 kuna. Grad mu je od ove godine osigurao i ručak u Pučkoj kuhinji.

Dana, 26. rujna 2014., u bjelovarskom parku Damira Mesarova je u pola bijela dana napao s kapuljačom na glavi Pero Radoš, beskućnik koji spava u napuštenom objektu preko puta gradske uprave - Bjelovar. Udario je Mesarova šakom u glavu, kad je ovaj pao na tlo - Radoš ga je još dva puta udario nogom u predjelu glave... Pitao sam; Mesarova jesi se ti borio za ovu zemlju da te sada neki "klošari" udaraju po ulici?



-------------------------------------
HRVATSKI POKRET “ŠTIT”
BRANKO STOJKOVIĆ
http://crostojkovic1958.blog.hr
————————————–
URED: Masarykova 8
Uredništvo: ŠTIT BJELOVAR
Članaka; 2234.




Post je objavljen 03.10.2014. u 11:18 sati.