Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/apostoli-znaju

Marketing

KULTURA


KULTURA
Nije mi po volji ako sve moram raditi kako drugi žele, jer mjesto ljubavne inspiracije zauzima idiotska afirmacija, koja me drži u stresu.
Zato ne volim ulogu čovjeka ovisnika kulture, pameti i svijesti, jer apsolutno logično sve razumijem jasno doživljajem tijela u minimalnoj ovisnosti sa strane.
Nemam se čega sramiti ni skrivati, naivan sam do daske kao dijete, jer je jednostavno i ništa ne moram misliti.
Kada su u pitanju sujeta, moral, vjera, taština, intuicija, osjećanja, emocije, sjećanja, mašta, sve to meni ne treba, jer život znam i bez toga.
Ne treba mi ni ime, ni rođendan, važna mi je igra i intima sa svima. Zbog fizičke intime nisam perverzan prema hrani i seksu.
Pijem destiliranu vodu, a s njom ne možeš biti kulturan, jer je ne možeš zadržati zbog uživanja mudima, nego ih ona brzo hladi, zato prirodno održava vakuum u mozgu i tebi od toga jasno.
Točno je zaveden sam imenom u registru matične evidencije, ali stvarno mi se jebe što nisam kulturan čovjek ali sam zato zdrav, ne uživam, ne pijem lijekove, nisam perverzno ovisan, a fizičku intimu volim koliko i sebe, zato me stalno drži inspiracija i radujem se kao kada budali digneš prst, a drugi to ne mogu jer misle, pokvareni su do daske, moralni su i vjeruju u osjećanja, zato za kaznu nemaju percepciju doživljaja.


Post je objavljen 03.10.2014. u 04:32 sati.