Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/goga-mario

Marketing

Vužgi vatru!



Goga: Zakaj muškarci brzo postanu monotoni u vezi?

Mario: Kaj to znači? Objasni.

Goga: Pa kad dobiju od žena kaj žele jednostavno se opuste i sve postane neka rutina.

Mario: Da, postane navika, ali 'ko je kriv vama ženama kaj imate 'ko zna kakva očekivanja. Kad vam je muškarac nov onda vam je zanimljiv, duhovit i zabavan, a kad vam ta njegova zabavnost i duhovitost postane dosadna (on se nije promijenio, već vam je kao takav postao dosadan) žalite se da postaje monoton. Je, pa onda si tražite stalno nove i zanimljive i zabavne muškarce dok vam i oni ne postanu dosadni belj... ili se naviknite na naviku smijeh.

Goga: Al' zakaj vi ne bi taj odnos stalno podgrijavali i održavali onu strast koja vas nosi da ponekad delate bedastoće k'o tinejdžeri, spontani ste, pažljivi, pomalo i luckasti, ali dajete partnerici do znanja da vam nije dosadila i da je volite i nakon što ste upoznali, osim njenih vrlina, i sve mane koje se trudila vješto skrivat wink.

Mario: A 'ko kaže da to ne radimo, samo vama sestro nikad dosta. I ne može se nikako vratiti ona čar početka, jedino ako se nekako izbrišu sjećanja, i ako tražimo ponavljanje te početne čari razočarat ćemo se uvijek, treba ići naprijed prema novim izazovima, a ne živjeti u prošlosti yes.

Goga: Pa dobro, al' dajte nove izazove, a ne ono ljubavi daj se ti malo zabavi u šopingu dok ja cuclam pivicu party

Mario: To se nas ne dotikavle, ja sam s tobom stalno u šopingu, a ti sa mnom na pivici, prema tome, o čemu mi pričamo zubo

Goga: Hahaha, dobro, onda mi obećaj da nećeš nikad postat monoton i radit sve iz navike, a bogme da buš bacil i još koju iskricu da vužgeš onu strast nek bukti. naughty

Mario: Ma bukti sestro, evo sav se švicam od vrućine rofl

Goga: Brate mili, tebe još drži onaj incest

Mario: Ma koji incest, srami se sestro. namcor




Post je objavljen 02.10.2014. u 18:28 sati.