Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/apostoli-znaju

Marketing

NASILJE

NASILJE
Čovjek po definiciji kulturne ovisnosti od moralne pameti i društvene svijesti, zbog slobodnog mišljenja, poslušnosti, sebičnosti i mentalnog subjektiviteta, mora se puniti mrtvom hranom i informacijama zbog umišljanja i potrebne struje kojim se tako održava van realne logike razuma i bez doživljaja drži sebe u neznanju.

Predlažem probaj se isprazniti i doživi sebe na nuli, stvarno bez struje u tijelu. Odustani na trenutak od slobodnog mišljenja, jer zbog njega nemaš razum znanja.
To je prirodna brzina lasera koju misao ima kao zraka čiste svijetlosti, zbog čega imaš jasnoću od same ideje i volju za ljubavnu inspiraciju radosti.
Nasilno uživanje umišljanjem svega nestaje pijenjem destilirane vode, jer mentalno JA nestaje pišanjem, a ostaje pravo znanje od stvarne materije tijela. Upravo je to percepcija nulom vakuuma kada ne ovisiš materijalno, nego jasno znaš koliko trebaš puniti tijelo i čime.
Kada govoriš to nije istina nego samo sereš, jer se sramiš maske i želja. Pišanje je mnogo čistije ponašanje, jer tada znaš kakva je krvna slika.
Popišaj sebe da nisi sebičan, a kada to stvarno napraviš nećeš ovisiti od maske srama i kulturne perverzije čovjeka, nego ćeš biti naivno biće koje se svemu raduje jer logično znaš da je sve jedno i ne moraš ga misliti.
Doživi najdublju intimu sa svojom materijom i oslobodi se svake materijalne ovisnosti. Od tog doživljaja percepcija je najbrže ubrzanje vakuumom do nule ideje, ali i misao jasnoće, zato se svakako isplati odustati od umišljanja gubitkom vremena.

U fizičkoj intimi isprazni struju da tvoje tijelo nije akumulator emocionalnim punjenjem, nego se oslobađaj razumom slobodnog intelekta koji treba znanju.
Ako nisi znao nula je najveće bogatstvo za biološku materiju tijela, jer krv ne poznaje društvenu obvezu, kulturu, pamet, svijest, vjeru, novac, nego samo put kroz organizam, sve organe i sve funkcije redom za mir.
Čemu nano tehnologije ako nitko nema čistu krv i svi su nasilni.
Zato je klimatski rat jer su danas djeca u klimaksu odmah po rođenju, tako im je loša genetska struktura, svima fali pravo znanje univerzalnim kodom koji oslobađa svaku genetsku slabost.

Tvojoj krvi nije potrebna krvna grupa da se njome dijeliš od sebe i drugih, nego čista destilirana voda za prirodan karakter ponašanja.
Stvarna promjena je kada probaš stvarno. Do tada i dalje ćeš umišljati po starom.
Tebi se čini normalan si i u pravu, ali samo tako misliš, jer u percepciji bez struje na nuli bez ikakvih faza jedino jasno razumiješ razliku materije i materijalne ovisnosti.
Stvarno nisi čist, smeta ti nasilje a ti si nasilan.
Praviš se čistunac a nemaš čistu krvnu sliku.
Znači umišljaš gluposti zbog materijalne ovisnosti, a ne doživljavaš vlastitu materiju tijela, zato i ne znaš logičnim razumom percepcije nule, nego misliš kao da je život za ocjenu pred učiteljicom.


Post je objavljen 01.10.2014. u 05:55 sati.