Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/apostoli-znaju

Marketing

MATERIJALNA OVISNOST

MATERIJALNA OVISNOST
Pij i pišaj mudro je, jer tako pamet svijesti postaje pakao nirvane psihe i duša umire a tijelo ostaje zdravog razuma od realne logike, stvarno u doživljaju laserske jasnoće nule, što je ujedno pravo znanje u životu od ideje preko pojave.
Prije bilo koje želje red je volja od same ideje, a to je misao nulte prisutnosti u stvarnoj materiji, koju odrađuju krv i limfa jer su u pokretu. Bilo što da te oduševi prvo stavi točku, jer te tada štiti ideja i poslije takve razumljive odluke, znaš stvarno ništa nije potrebno tog trenutka. Brzopletost da napuniš tijelo, bilo hranom ili informacijom, dolazi od usporene krvi naravno najprije zbog punjenja koje se već odomaćilo. To punjenje je idiotsko, parazitsko, ali manipulativno predstavljeno dušom u teoriji i muzom umjetnosti, i sotonom osjećanja zbog crkvenih učenja.
JA nema nikakvog smisla u nuli gdje je laserski jasna misao, jer JA mentalno sebično subjektivno i perspektivno treba dužu pažnju i misli, nego što su prirodna opažanja i misao.
JA koristi čovjek kulturan, pametan i svjestan, no bez razuma odgovornosti za materiju tijela, nego se puni materijalno. To ne radi beba zato je mila, a čovjek je manje-više nasilan.
Razlika je kada razumiješ realno logično i jednovremeno iste slike doživljavaš, od mišljenja bez odgovora.
Materija tijela stvarno obrazac za svako ponašanje u životu odnosa s materijalnim, jer ništa van tebe za tebe nije stvarno, nije istina, jer ima kroz sebe svoju želju, svoju promjenu, svoju čistoću, svoj smjer.
Naravno materija tijela je stvorena od izvornog sjemena i zato je jako bitno slijediti ideju kroz pojavu. Malo treba gutati žive hrane, jer je mudrost sadržana u zraku i destiliranoj vodi.
Kad navikneš iz djetinjstva sve znati, glupo je da ti netko daje ocjene u školi, a ti si za njega stvarno majstor čistoće i znanja.
Dalje je glupo igrati ulogu čovjeka u društvu sa socijalnim potrebama, jer si tada u matičnom registru, što liči na gubitak slobode i tuđe kontrole.
Stanice u tijelu slobodno njemu pripadaju, nitko ih nije registrirao. Tako je višak datum rođenja, ime, rođendan.
Stvarna materija tijela je ujedno doživljaj jasnoće i znanje u funkcionalnom ponašanju, a sve zbog čiste krvi i zdravog tijela.
Ništa u jednoj materijalnoj kreaciji svijeta nije tajna metafizika psihologijom zadržavanja vremena, jer su posljedice brzo starenje u neznanju.
Fora je informatička brzina neutralne destilirane vode, jer tada direktno djeluje ideja u nultoj prisutnosti. Tijelo možeš usporediti kao motor vozila, sa živim gorivom vodika i kisikom koji pomaže burnu eksplozivnu oksidaciju. No živi organizam tijela ne gori u vatri, nego se ostvaruje na + 36,5 stupnja celzija, što predstavlja biološku nulu, jer tijelo nije savršeno zbog ostalih elemenata i procesa u njemu.
Svjećica u motoru je pinealna žlijezda u mozgu i ona samo daje iskre jasnoće. Sve stanice su gorivo djelovanjem vakuuma, a u mozgu je najjači vakuum za vezu sa vlastitom idejom, a ona je hologramski prostorom u vezi sa izvorom iz sunca, koje je u centru vrtnje univerzuma.
Znači informacija jasnoća je sprega opažanja osjetilima i prijenos jasnih slika preko krvi. U mozgu nisam JA nego jedino čista krv može proći kroz najsitnije vijuge, a one su 80 puta užeg promjera od debljine vlasi kose. Kroz mozak jednostavno prolazi destilirana voda i u toj kvaliteti treba biti krv. Zato je posebno važno jesti živu hranu zbog hranljivih tvari čistoće iona.
Uživanje u okusu samo je navika kao sve drugo.
Svaku lošu naviku možeš promijeniti za desetak dana i mentalni subjekt ne traži ono od ranije. Upamti JA je samo djelovanje energije punjenja (po teoriji energija psihe duše), kao poseban objekt koji nema ideju kao stvarno tijelo i naravno parazitski troši vrijeme potrebno redu i miru tijela.
Sve opasnosti u svijetu dolaze od neznanja svakog čovjeka, jer flora i fauna sigurno ne kvare prirodnu ekološku ravnotežu.
Ostvarivanje kroz lažni sjaj od nafte, betona, asfalta, stakla, čovjeka čini ovisnim od umrtvljenih elemenata. Zato djeca ne žele jesti sirove jabuke, nego mrtvi čips. Radi se o gorivu za energiju psihe i umu koji se jedino priznaje u društvu: No zbog uma nije moguća ljubavna inspiracija ni radost od volje, nego samo želiš uživati kao ćorava kokoš iako je dan.
Iluminacija je mjesečarenje bez jasnih odgovora, jer to nije vodik svijetlosti sunca, nego helij koji podiže svaku razinu fluida na zemlji, pa tako i tvoju krv. Noć nije lažno u odnosu na dan i njihova uloga se prirodno mijenja rotacijom, a ne željom za uživanjem noću kada je vrijeme za spavanje mentalnog subjekta koji je loš vodič tijela i smeta ostvarenju ideje, nego ima cilj uživati bez znanja prirodnih potreba materije.
Sebičnost, materijalna ovisnost, poremećaj karaktera ponašanja, dolaze od punjenja i sluzave krvi. Zato je jednostavno realno logično prihvatiti čišćenje i to neutralnom destiliranom vodom, jer ionako 80 % treba tijelu.
Ako se svatko u svijetu ne prizove redu, tko će nas osloboditi od katastrofalnih namjera naprednih umova, koji ne prežu ni od samouništenja klimatskim oružjem?
Znaš što je um, ludilo iluminacijom čovjeka koji za sebe kaže JA, kulturan, pametan, svjestan, društvene odgovornosti, ali sebičan i bez znanja za održanje zdravlja.
Sve dok svatko ovisi materijalno, nema izbora, nema znanja, caruje teorija pretpostavki bez jasnih definicija, caruje vlast političkih kriminalaca, crkva, novac, caruje materijalno, na štetu materije apsolutne ideje iz izvora sunca koje se ne buni tko se kako ponaša.
Džabe se djeca rađaju mila, ako ih majke brzo prevode u monstrume zbog kojih ne smiješ noću prošetati ulicom.
Svima je stalo do mrtvih predmeta iz dućana, a to svakako nije živa priroda za realno logičan doživljaj i jasno znanje.


Post je objavljen 01.10.2014. u 03:47 sati.