Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/mladenbarbin

Marketing

Estetika zločina


Pišem ovo zgrožen zgražanjem tzv . svijeta ili tzv. međunarodne zajednice (ohrabren, ipak, činjenicom da se zgražanjem još uvijek nije oglasila“naša poštena inteligencija“ što daje kakvu-takvu nadu da restauracija Jugoslavije neće tako skoro).
Tzv.-ani svijet zgrožen je dekapitacijom dvoje (vjerojatno) špijuna koji su se bavili zabadanjem nosa u tuđe stvari i tuđe zemlje što se ponekad naziva ; novinarstvom.
U posljednjih nekoliko godina čak su i naša, strogo kontrolirana obavijestna sredstva propustila desetke vijesti kako je američki okupator dali u Iraku, dali u Afganistanu, dali u Jemenu , navodno ne htijući, navođenom raketom pobio u prosjeku po tridesetak pripadnika obitelji koje su putovale, najčešće na vjenčanja ili u miru svog doma slavile vjenčanje ili što slično.
E sad…..kad je riječ o obiteljima iz tih, listom muslimanskih zemalja, nije teško zamisliti kako te obitelji obiluju djecom (za razliku od impotentnih „zapadnjačkih“ obitelji) …..e sad…..ako imate jače živce i niste pri objedu pokušajte zamisliti što jedna američka raketa učini toj dječici…..
E pa ta „hrpa dječjeg mesa“ nije izazvala zgražanje „civiliziranog svijeta“ ni osudu a hrvatske se vlade nisu našle ponukane tim porobljenim narodima poslati oružje ne bi li se obranili od američkih napasnika .
Uglavnom….Amerikanac koji bi lansirao raketu rekao bi samo ono uobičajeno „ups!!!“ a „eurobska bi junija“ slegnula ramenima uz ono forestgumpovsko ; „shit happens“.
I sva je ta klaonica u ime demokracije i ljudskih prava………da ne bi !!
Koliki treba čovjek biti slijepac da bi osudio rusko posezanje preko granice a istovremeno opravdavao to što su Amerikanci, Englezi , Francuzi i Italijani pregazili Irak pa Libiju, nezavisne države, punopravne članice Ujedinjenih naroda, što su pojačani Kanadom, Australijom i još nekim terorističkim državama napali Afganistan, što destruiraju Egipat, Siriju, Jemen, Nigeriju,itd., itd.. pa i Hrvatsku kroz izvoz bolesnih oblika ljudske spolnosti a da ne govorimo o njihovom „kulturnom smeću“ kojim su zatrpane sve naše(a zapravo…njihove) blentovizije.
Naravno da razumijem motive licemjera i lažljivaca i lopova( naročito lopova ) koji će se uvijek pridružiti nekim Golijatima ne bi li zatukli Davida. Tragedija je kad narod odabere takve spodobe da ga vode i upravljaju državom. Evo…kad smo se pridružili Golijatu kroz članstvo u terorističkom savezu naši su gmizavci mahali velikim narudžbama terorističkih vojski ne bi li time zamaglili činjenicu da smo se pridružili hordama koje diljem svijeta pljačkaju i porobljavaju kroz izvoz protuprirodnih ideologija te narkotika, prostitucije i pedofilije i što je najpogubnije…..relativizma. Da …..relativizma kao najpogubnije ideje današnjice.
Naravno, od meda i mlijeka NATO-pčele i krave…..ništa ili gotovo ništa ali smo zato, zauzvrat, navukli na Hrvate opravdani bijes i mržnju mnogih porobljenih naroda.
Ako već nemamo „kuglice“ „reći popu – pop a bobu – bob“ tad bi barem trebalo zabiti glavu u pijesak i šutjeti a ne podržavati zlo, nasilje i bezakonje.
U cijeloj je priči itekako jasno što je bilo prije; kokoš ili jaje. Odprilike 1400 godina u tzv. muslimanskim zemljama bez nekih većih problema ili barem s podnošljivim problemima egzistirale su zajednice raznolikih kršćana. Do dana današnjeg. E sad se upitajmo , u svijetlu nedavnih događaja, nije li upravo povampireni „američki interes“ uzrokom nezapamćenog egzodusa kršćana sa Bliskog istoka ???
K tomu i mala digresija; posve je razumna zabrinutost pa i ogorčenje Vatikana zbog egzodusa kršćana s Bliskog istoka ….ali…..pitam se…….a nisam nigdje zamijetio makar sličnu reakciju na činjenicu egzodusa kršćana iz Europe ….jer…..gdje je nestalo skoro 600 milijuna kršćana iz Europe ? Osim na Malti i Vatikanu i Kaptolu gdje još ima kršćana ??? Ako je suditi prema legislativi u državama Europe nema tu ni traga kršćanstvu, dapače , ekstremni i nasilni relativizam je u pitanju . E sad…..odakle je u Europu uvezen taj relativizam ??? Ne bi li se moglo reći da je Europa „šaptom pala“ i da je sve to nasilje nad Muslimanima upravo zato jer oni ne prihvaćaju „pederizaciju“ ni pod razno a znamo kako je Mr. Obmana naglasio kako je upravo izvoz „pederizacije“ ultimativni cilj američke vanjske politike. Jasno je da su izvori nafte i vode i rudača dobrodošli „kolateral“ .
I tako…trebamo se pitati…što je to s nama kad nas krv jednih zgraža a krv drugih teće i teće i teće………..i nikom ništa ???
Parafrazirat ću Papu; I zločinac ima pravo biti zaustavljen, spriječen da ne čini zlo.
Vrlo duboko….metafizički…
Apsolutno se slažem…..osim….tko je zapravo zločinac…..tko ima pravo biti zaustavljen u daljnjem sijanju sjemena zla(između ostalog i onog GMO).
Tko je uzrok a što je posljedica !
Mladen Šepić-Barba,Vrbovsko
Post je objavljen 30.09.2014. u 23:12 sati.