Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/apostoli-znaju

Marketing

ELEMENTI

ELEMENTI
Priroda elemenata je ravnoteža u svakom pogledu, jer su stvoreni od savršene ideje izvora i svaka pojava promjena je sa svrhom novog uzroka i posljedice.
Općenito elementi neba i zemlje čine prirodu živom florom i faunom, i sve ostalo u smislu mrtve prirode.
Čovjek je tijelom izuzetak jer sve u prirodi može manipulirati, što inače stalno čini.
Od izvora prema prirodi elemenata vodik stvarno od sunca, vakuuma i svijetlosti, postaje vezan za sve pojave.
U atmosferi vodik sa kisikom prelazi u stanje vode i zbog toga je Zemlja raj kojoj treba red, no čovjek zbog uživanja u svemu nije odgovoran ni za sebe.
Elementi nisu teorija metafizikom psihologije, nego jednostavno razumijevanje za analitičko znanje svega materijalnog kroz materiju tijela.
Prisustvo u životu svakog trenutka je ugodna analiza razmišljanjem i širenjem znanja od poznatih činjenica kroz doživljaje jasnoće.
Nije nikakav problem naj sitniju točku prostora sagledati cjelinom univerzuma svijeta. U pitanju je logično kao slika jasno u doživljaju.
Tijelo je savršena informatička cjelina, ne treba intuiciju, osjećanja emocija, pamćenje ni maštu, nego samo razum od realnog u stvarnosti i trenutka jasnih slika jer je sve logično danju i noću.
Tako se princip ogledanja stvarnog i stvarnosti, doživljava karakterom informatičkih fluida.
Zato je bitna destilirana voda, jer je naj čišći i neutralan informatički medij prirode, posebno zanimljiva za čovjeka jer je on nju stvorio pažnjom i znanjem.
Eto samo toliko fali svakome da umjesto nasilnih želja bude pažljiva osoba s voljom i ljubavi prema svemu i svima.
Život nije stvar uživanja raznim kombiniranjem elemenata, okusima i formama, ako to nije primjereno krvi i zdravlju.
Glupo je i primitivno podržavati teorije od oduševljenja, jer zbog takvih umišljanja, za razum ne ostane ništa.

Svi prirodni zakoni, teorija pet elemenata u duhovnosti, samo su pet glavnih poremećaja karaktera ponašanja što nitko ne razumije jasno.
Svima fali jedno znanje o svemu, a to je samo jednostavnost destilirane vode i njeno fizičko svojstvo živog i mrtvog kameleona jer bezuvjetno prati nulu za univerzalni red i čistu pravdu slobodnim znanjem.
U tijelu destilirana voda je 2/3, sasvim dovoljno da svatko ima prirodan karakter i ljudsko ponašanje u skladu s pravim vrijednostima života materije.
Ako znaš da savršena izvora poslije rođenja pojave mora biti vraćena u izvor zbog cjeline kreacije svijeta, nemaš potrebu zadržavati nešto što pripada univerzalnom redu.
Recimo ti uživaš u mjehurićima coca cole, piva, pjenušaca, šlaga, no sve to stvara najveći problem slobodnih radikala u organizmu tijela i sve negativno po zdravlje i vitalnost.
Nikoga nije strah od prirode i neba jer je sve realno logično, no strah je upravo iznutra od sadržaja u kojima imaš naviku uživanja.
Vratimo se elementima i stanjima zbog njih. Nitko ne treba znati kemijske reakcije, to neka radi stručnjak, ali svatko treba znati što je mudrost od neutralnog zraka i destilirane vode, bez koje ćeš imati puno problema.
Trebaš znati izvorna ideja putuje vodikom jer je savršen na putu. Njegov pratilac je kisik koji čisti put.
Destilirana voda se lako veže za neutralne strukture prirodnih elemenata potrebnih tijelu, čime se ne mijenja informatički karakter krvi potreban razumu i ponašanju.
Svi drugi elementi ostavljaju mrtvilo od raznih kombiniranja.
Upravo mogu svima dokazati ništavnost teoretskih pretpostavki, zakona metafizike, manipulativnu psihologiju kao povod čovjeku sa društvenom ulogom za sva buduća umišljanja i konačno uništenje prirode.
Jednostavno mogu postaviti jasnu definiciju za svaku logičnu pojavu bilo gdje i bilo kada. To nije nikakvo proročanstvo, vidovitost, sujeta ili viša sila, nego fizička izvodljivost činjenica od prirode do izvornog sunca i povratno svakog trenutka potpuno jasno danju i noću.
Mogu dokazati od čega se sastoje planeti, zvijezde, no najprije bih dokazao da sunce nije planet, jer je u centru vrtnje univerzuma. Oslobođeni vodik od svih pojava svijeta, približavanjem centru jednostavno i sebe odbaci, tako se dogodi iskra svijetlosti, a centar je samo vakuum, kao u tvojoj pinealnoj žlijezdi i svakoj stanici koja pripada cjelini tijela.
Kako funkcionira jedno stvarno u znanju?
Ako inteligencija nema pojavu, a stvarnost je jasna samo u trenutku logične slike, stvaran doživljaj u znanju mora biti od nule. Upravo destiliranom vodom u prehrani jednostavno imaš boravak u stalnoj nuli. Točnije imaš potpuno prirodnu brzinu strujanja krvi kroz svaku točku tijela, posebno oko najsitnijih živaca i u mozgu. Stvarno je sve bitno u cjelini tijela i nema tu izdvajanja nečega što je posebno. Zato oduševljenje na nešto nema smisla ni svrhu, jedino ima cilj da izgubiš vrijeme od života, brže ostariš i prije umreš, vjerujući da je viša sila u pitanju, a sam si to želio slijepo.
Daj mi priliku da ti dokažem zbog čega si čovjek sa posebnim potrebama, kada ćeš sam shvatiti koliko si ograničen kulturom kroz pamet i svijest, jer bez razuma stvarno nije moguće, a od stvarnosti oko sebe boli glava i lako poludiš.
Mnogi tako više žele smrt, nego da mijenjaju loše navike u prehrani.
Naravno mentalnim subjektom psihe sve je skriveno u magli, kada misliš s tobom je sve u redu, jer nećeš sam sebe osuđivati za krivca koji uživa zbog toga, često pod maskom srama, straha, ponosa i drugih slabosti.
Za percepciju nije bitno tko će se najviše približiti stvarnom izvoru u znanju, jer jednoj materiji svi pripadamo, tako ona nas ne dijeli na bolje i loše. Ne može život nekome biti majka, drugome maćeha. Upravo je sunce izdašno svima. Pred suncem nitko stvarno nije u grijehu.
Grijeh je samo kroz umišljanje slabosti zbog uživanja.
Grijeh je punjenje i slijepost kad gutaš nešto a već znaš koliko je štetno po zdravlje.
Grijeh je pospanost i želja da ostaneš budan noću, jer se plašiš tame iznutra.
Iluminacija umišljanjem je mjesečina, no to nije svijetlost sunca.
Poznato je svi polude od punog mjeseca, jedino biljkama godi, jer one su suprotne od nas u izmjeni elemenata. Sve što je otpad a njega stvarno nema u materiji, biljke kao žrtve to recikliraju fotosintezom i tako jesu primitivne ali održavaju biološku ravnotežu.
Čovjek je navodno pametan i svjestan, no što vrijedi kada nije odgovoran ni za sebe, zato sam sječe granu na kojoj visi.
Do sada i dalje napredan um se muči jer nekako pravi razne kombinacije sa svim elementima, samo ne razumije što znači vodik u svemu, posebno kada je tijelo u pitanju i sunce u izvoru.

Tako napredan um novim tehnologijama upravo manipulira vodikom, jer savršeni hidrogen postaje klimatsko oružje iz neznanja.
Sve to evolutivno je opravdano.
Sve to revolucijom znanja može promijeniti smjer iluzija u glavama svih koji žele veći raj od prirode.
Sa destiliranom vodom i pravim znanjem nema kompromisa, jer djeluje savršenim laserom jasnoće, kao svjetlosne zrake sunca. No gdje su zrake vidljive, gdje ima sjaja, taj prostor nije čist i informatički blokira red.
Fora su neutralne boje prirode, zelenilo, plavetnilo, žućkasto, neutralnom bojom mineralnog tla.. Crveno je uvijek opasnost.
Napredan um stalno je u opasnosti pod alarmom i vidi njega ima opsesiju uživati u tom riziku.
Tako i ti znaš da je hrana više mjeseci čamila u hladnjaku, znaš da je mrtva, no dodaš joj sol, ulje, začine, zagriješ je, fino miriši, njam, njam uživaš u njoj, a što će biti s krvnom slikom, boli tebe briga jer si pametan teoretski svi tako rade.
Zbog svih ovo čovječanstvo nema definicije ni za običnu prehladu, ali znanstvenici troše milijarde proračuna, navodno su na korak od senzacije.
Postojanje nije senzacija, nego jednostavan razum svega u znanju, zbog čega u miru ne misliš gluposti.
Tesla nije spavao ni deset minuta, pa on ni sada ne spava, prevrće se u grobu što je sve iz radoznalosti napravio sa strujom.
To vrijedi i za Ajnštajna, lijepo su mu svi govorili da je nestašno dijete, nisu ga primali u školama, no vidi vraga stvori od teoriju relativnosti, tako je i danas sve stvarno savršena manipulacija društva i crkve.
Sva priznata zvučna imena, samo su njihove mrtve slike u albumima, a čovječanstvo je ostalo bez znanja vodiča.
Naravno ljudi uživaju u seksu i nadaju se da će se konačno roditi spasitelj, no genetska struktura ljudskog bića se kvari sve brže.
Genijalci se rađaju svakog trenutka, no džabe majke im brzo pune tijela mrtvom hranom iz dućana i od genijalnosti uskoro nema ništa.
Tako je i sa budalama. Zbog potpune predaje naivnosti, najbliži su prirodnoj percepciji i stvarno znaju sve.
No kako će kulturni prihvatiti preporuke budale?
Zamršeno je stvarno dok ne isprazniš želudac, crijeva, dok ne popraviš krvnu sliku, no nikada nemaš vremena za tako nešto, društvo zna za to i ne pruža ti takvu priliku, nego te stalno nervira novim kriminalom, tebe to uzbuđuje i nemaš izbora mrtvom hranom i lijekovima se smiruješ. Upravo to moćnici žele.
Umjesto sve oktave za jednu misao znanja svima, osam moćnika svijeta rade na potpunoj zavjeri.
Medijski su u ratu zbog javnosti, a pod maskom se dogovaraju o svemu, jer manipulacija mora biti savršena.
Navodne podjele, granice, razlike samo unose paniku da potrošnja raste, a čovjek je ionako povodljiv iluminacijom jer nema znanje.


Post je objavljen 27.09.2014. u 09:39 sati.