Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/luki2

Marketing

25 godina Male Scene

Jučer sam bila na javnom predstavljanju sezone 2014./15 u Maloj Sceni. Nije to Mala, to je Veeeelika scena!!!!

Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic

Bravo i čestitke što netko u današnje vrijeme ima i znanja, petlje i živaca napraviti tako nešto - predstaviti svoj program.
A program je raznovrstan i lijepo složen; program je odličan!
Mene se najviše dojmila tzv. predstava za odrasle, "Prava stvar", koja će se izvoditi samo od 6. studenoga do 5. prosinca 2014. (remake predstave iz 1989), autora Toma Stopparda. "Prava stvar" doživjet će svoj remake 6. studenog 2014. s Draženom Čučekom i Jelenom Veljačom u glavnim ulogama. Ne zaboravimo da je predstava igrana i na Brodwayu s Jeremyjem Ironsom i Glenn Close u glavnim ulogama....

Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic


Tu su i predstave za uzrast od 1,5 - 5 godina Boje duge - Priča o bojama; Priča o zvuku; Priča o oblaku, Priča o kotaču, o vodi i svjetlu.....
Nova predstava "Mala vještica", inspirirana knjigom Otfrieda Preusslera, u suradnji s Triko Circus teatrom iz Zagreba. Suradnja s Circus teatrom nastavlja se i s predstavom "Iglice" (2013.). Radi se o djevojčici koja je vrlo neobična - naime, ona bode. Nitko je ne može zagrliti, pomaziti, ljubiti....Neobično, zar ne?! Kako prihvatiti različitost?!
Tu je također predstava koja će biti posjećena i od strane danske kraljice - "Zašto baš ja?", a predstava je napravljena u suradnji sa Passepartout Theatrom iz Danske i Prospero Preforming Arts Cnerom iz Švedske. Glumci su hrvatski, a režiju i glazbu potpisuju Skandinavci.
Tu je i predstava "Tajni brak", opera, u suradnji s Muzičkom akademijom u Zagrebu...
Uglavnom, velika i lijepa kazališna sezona je pred Malom Scenom. Zašto je ja nikada, ali nikada nisam doživljavala kao MALU?! :)))))

Toliko, na brzinu, od mene. Ljubim, L+B+G

Post je objavljen 24.09.2014. u 11:35 sati.