Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/apostoli-znaju

Marketing

ČOVJEK TAJNA ZAVJERE

ČOVJEK TAJNA ZAVJERE
Sve što suvremen čovjek misli, želi i uživa, zbog sebičnosti prema materiji i izvoru najteža je bolest po dijagnozi neznanje.
Iako bolest ne postoji stvarno, mjesečar iluminacije koji uživa u mrtvom sjaju, kao loš glumac služi se maskom bolesti koju pokazuje drugima radi žaljenja.
Svako dobro najprije je materijalni cilj i ima lošu stranu.
Stvarno nije dobro ni loše, nego je vječno slobodno, neutralnom svijetlosti potvrđeno svakome u vremenu kojim se služi.
Među priznatim iluminatima čovječanstvo posebno slavi Teslu i Ajnštajna. Tesla je govorio kako nikada nije spavao duže od pola sata.
Teslin pronalazak električne energije i Ajnštajnova teorija relativnosti, čovječanstvo odavno drži u neznanju, ovisnosti od uživanja noću, potpune neodgovornosti prema prirodi, što najnovijim umreženjima preko interneta i ruterima za mobilnu telefoniju, na svakom koraku, sve koji vjeruju tajni, na djelu imaju hladne stanove zbog skupe struje i pregrijavanje klime što svakome ulijeva strah do kosti.
Odrasli ljudi rade noću zbog novca, a djeca noću ne spavaju zbog igrica. Tako većina čovječanstva postaju manji ili veći ovisnici od iluminacije mrtvim sjajem.
Svaka uglancana mrtva stvar je iluminacija ogledalom, što nije prirodan sjaj koji ne stvara ovisnost.
Sve što truli u prirodi u poluraspadu, manje ili više iluminira negativnom energijom.
Netko u tome vidi auru, ali ne razumije o čemu se radi.
Stvarno slobodno vječno i vakuum neutralne svijetlosti nemaju nikakav sjaj, nemaju ni energiju.
Stvarno je inteligencija izvorne točke u centru vrtnje univerzuma, a svijetlost je potpuno neutralna za vrijeme pojava koje slijedi.
Pronalazak struje i teorija da je sve relativno, dovelo je svakoga u zabludu, jer život stvarno nije sujeta, vjera, teorija, metafizika energije, niti psihologija posebno naprednih umova. Što vrijedi električna struja i teorija, ako djeca ne spavaju noću nego danju?
Ti ideš na posao noću i spavaš danju, je li to život?
Zbog društvene uloge čovjek iluminacije je pametan, svjestan, normalan, ali zato što ne koristi razum nije zdrav i ponaša se potpuno neodgovorno, zato se srami i pod maskom i dalje uživa primitivno pun tijelo i prazni ga u grču orgazmom.
Biljke i životinje ne kvare red, nego samo čovjek, umreženi iluminat i živi ruter, koji zbog želje za uživanjem nema znanje za očuvanje zdravlja i prirode, nego um da nju sruši.
Nitko ne vrednuje razumne osobe, nego idiote s većim IQ i EQ uma, jer su to manje ili veće psihopate, koji ne prežu kada proizvode klimatsko oružje, a navodni HAARP je samo bačena kost za medije.
Struja nas je dovela do umreženja koje jako smeta, jer ništa u prirodi više nije stabilno, sve ulijeva strah.
Gdje čovjek koristi um tu nije sigurna zona.
Teslini pronalasci sve više se realiziraju od strane vrhuške moćnika svijeta.
Svatko umrežen slobodno može lajati na internetu, preko mobitela, servisi su besplatni, dok na drugoj strani suvremeno oružje aktivno djeluje protiv svih.
Važno je da oružje nije tajna, jer vrhuška moćnika manipulira javnost , zato što je svatko doveden u stanje krize koja već duže traje.


Post je objavljen 22.09.2014. u 04:36 sati.