Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/apostoli-znaju

Marketing

INFORMACIJE I ZNANJE

INFORMACIJE I ZNANJE
Život stvarno tijelom svodi se na znanje od informacija.
Informacija je jasna samo kod dobrih veza i kada liči na iskru koja se u nizu ponavlja.
Za živo tijelo od krvi i mesa, Život je samo doživljaj prostora i vremena prirode, ne duže od trenutka u percepciji, u jednom skladu nule žive libele, kada ti je jasno sve i oslobođen si misli, nego su dovoljna osjetila.
Ako se kojim slučajem na nešto oduševiš, već si blokirao informacije i sve što dalje misliš, želiš, gutaš, zadržavaš, negativno je za tebe i gubiš se na svaki način, kao da si ušao u mračan tunel ili gustu maglu.
Život nije uživanje, a kada uživaš moraš imati punjenje koje te drži u toj iluziji.
Svako punjenje je višak za zdravo tijelo, jer djeluje negativnom energijom koju nazivamo psiha.
Psiha je sebično mentalno subjektivno ponašanje, manja ili veća bezobzirnost prema vremenu.
Inteligentnu logiku nemaš u realnom znanju, nemaš moć prirodne percepcije doživljajem tijela, zbog sluzave krvi, što znači zadržavanje radi uživanja.
Primitivizam uživanja je punjenje tijela mrtvom hranom, lijekovima i na svaki drugi način.
On se nastavlja uživanjem u primitivnom orgazmu izbacivanjem sperme koja je stvorena od životne sile tijela, zato si ošamućen u grču i misliš da je to najveća strast. No ubrzo se razočaraš znaš da si jako prost, ali iz navike olako ponavljaš pogreške.
Naravno u životu trebaš biti zahvalan svemu i svima, posebno majci. Nije ona kriva što nema pravo znanje i nije te naučila znanju od jednostavnog oslobađanja informacija, nego suprotno naučila te da sve zadržavaš i pamtiš, kao disk moćnog servera.
Živi organizam tijelom zna sve kad u sebi nema informacije, recimo kao beba po rođenju.
Da ne dužim s pisanjem, znanje jedino možeš imati ako destiliranom vodom ubiješ potrebu za psihom koja nije moguća bez mrtvog punjenja, što je za nju droga koja stvara energiju i usporava krv. Kada krv nema prirodnu brzinu od gena i karaktera samo imaš maglu.
Fora nije d pamtiš sve kako su te učili, nego da ne znaš ništa što ti ne treba u životu.
Fora je da zaboraviš svačije ime, svačiji rođendan, pa ako ti treba pitaj prijatelja ili neka se sam javi.
Struku koju obavljaš radi posla i plaće, ionako radiš po automatizmu od navike.
Život nije struka, ali jest pravo znanje percepcijom doživljaja.
Za svaki trenutak stvarno trebaš budno prisustvo posebnom pažnjom bez misli, kada se prepustiš osjetilima (ne osjećanjima), strujanju krvi, ljubavnoj inspiraciji, doživljaju i ne uživaš nego znaš jasno i razumiješ logične potrebe, što tebe čini realnim i objektivnim i nisi čovjek s posebnim potrebama uživanja na primitivan način punjenja i pražnjenja tijela, nego mudo dahom samo na nos i destiliranom vodom, zbog najkraćeg otvaranja usta, da ne gubiš potreban vakuum, bez čega ne možeš kontrolirati mentalnu strukturu.


Post je objavljen 22.09.2014. u 04:35 sati.