Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/apostoli-znaju

Marketing

REALNO I RELATIVNOST

REALNO I RELATIVNOST
Ako išta može biti realno u živom organizmu tijela, svakako je strujanje fluida krvi i limfe. Od čistoće i brzine strujanja kroz tijelo, ovisi prirodna realnost doživljaja sebe i sredine.
Nije bitno što se sve kreće, vjetar puše, lišće se pomjera, jer je u pitanju jedinstvo stvarne materije u odnosu na individualnu stvarnost, koja je samo suprotnost, kao slika u ogledalu.
Čista krv prati brzinu opažanja osjetila, ujednačeno kao kad gledaš film u kinu. Taj film na traci samo su slajdovi posebnih sličica u nizu.
Zbog smjene dana i noći i jednog sunca u izvoru, svaki trenutak vremena opažanja jednak je 24 slika u jasnom pogledu zbog dana i noći od 24 sata. Izračunaj sam koliko je sličica i promjena u jednom danu ako si potpuno budan.
Netko je napisao teoriju relativnosti po kojoj je sve relativno, u smislu da ništa stvarno nije, što je besmisleno ako promisliš kome uopće spoznaja života materije i postojanja služi.
Teoretski ništa nije apsolutno i to je besmisleno jer je centar vrtnje bezuvjetno, apsolutno i inteligencija točke univerzuma.
Svaka individualna cjelina u prirodi, živa ili mrtva, ima svoj centar jer se tim kodom identificira u jednoj materiji svijeta.
Tebi je sunce stvarno no trebaš posebnu prisutnost i jaku želju da bi uopće mogao zadržati trenutak pogleda na njega.
Jednako tako jaka želja je potrebna i za logično u prirodi.
Želja se odnosi da JA kao subjekt ne mislim i ne kvarim prirodno opažanje osjetila, nego da dopustim unutarnju inspiraciju koju će odraditi krv u strujanju.
Bilo kojim oduševljenjem željom da uživam, progutam ili posjedujem, krv je blokirana zbog drugačije pažnje.
Prostor i vrijeme su jedno u nultoj točki, samo kada su red i mir u njoj samo kada je realno logično stvarno.
Materija žive cjeline kao što je tijelo, sama je sebi volja.
Materijalna želja se javlja samo u mentalnom odnosu neke druge cjeline.
JA subjektivno tijelu nisam potreban dok spava noću, jer organi i njihove funkcije prirodno rade svoj posao i krv struji bezuvjetno.
Po teoriji, duhovnosti i vjeri sve je tumačeno bez stvarnog iz centra vrtnje.
Stalno se spominje svjetlost, sunce, a stalno je u igri duša negativnom energijom psihe.
Jasna misao stvarno u mislima je samo magla mentalne stvarnosti.
Zato je jedno fizičko svojstvo svijeta, po teoriji metafizika, energija i psihologija svakoga tko misli van stvarnog doživljaja i prirodnih potreba.
JA sam uvijek perspektiva u odnosu na osjetila u budnom opažanju.
Mir postižem samo usklađen s tijelo u cjelini.
Ako je tijelo X a JA Y, naš sklad bez rascjepa ličnosti je biološka nulta točka, osobni mir, volja i ljubavna radost, bez želja za uživanjem, bez straha od starenja, jer razumijem i znam materiju, stvarno doživljavam cijelu prirodnu stvarnost i centar u izvoru.
Život je jednostavno jer vidiš izvor i ne trebaš biti sujetan, vjerovati u čudo, prizivati duh, biti pametan i svjestan psihe, nego samo hladan i realan u odnosu na sve.
Ako si ti realan, relativnost za tebe nije bitna, jer imaš vremena za sve.
Čovjek u žurbi nema vremena i on tada ništa ne razumije, jer ima poseban cilj a to je negativno.
Bila koja cjelina ima smisao i svrhu, samo cilj nema.
Obzirom sve je u društvu postavljeno kao cilj, realnost življenja ovisi od novca, tako ljubav i znanje moraš platiti, jer si pristao na ulogu čovjeka u prirodnom ljudskom biću, što tebe čini mentalnim subjektom i iluminatom s dušom psihe.
Mjesec nije sunce, a ti posebno voliš mjesečinu zbog punog mjeseca, jer to liči na posebno uživanje. No da li znaš tada je krv usporena i umjesto kroz vijuge mozga, ona je u mudima. Umjesto razuma i volje ti imaš seksualnu želju i ini želja za uživanjem.
Svaki odnos u materiji bezuvjetno je ljubav, a tebi ljubav fali jer nemaš čistu krv za stvaran doživljaj i misliš netko i nešto će tebi ljubav dati. To je bez veze mišljenje i većina ljudi tako očekuju, što znači malo tko koristi prirodnu percepciju realne logike u stvarnom doživljaju.
Teorije su zato, vjera je zato, društvo je zato, čovjek je zato u neznanju, jer slobodno mišljenje nikada nije sloboda znanjem od doživljenog čemu nije potreban materijalan dokaz.
Zato vjeruješ da se Apolo 11 spustio na mjesec, a logično bi trebao znati da je struktura mjeseca helij od planeta zemlje.
Možeš biti priznati majstor struke i sa utjecajnim položajem u društvu, ali to nije tvoja percepcija, ako stvarno nemaš čistu krvnu sliku.
Poremećen u karakteru krvnom grupom i genetskom strukturom, nisi u stanju koristiti logiku za univerzalni kod u slobodnom znanju.
Podložan si sujeti, vjeri, taštini, moralu, uživanju, ovisnosti, lošim navikama, što tebe čini normalnim, pametnim i svjesnim, ali stvarno nisi razuman, nemaš povjerenje u sebe, fali ti ljubavna radost, svega ti je malo.
Jednom riječi nisi čist i to drugi vide.
Primitivizam u svijetu je neznanje zbog želja svakog čovjeka da od prirode uzme više.
Na drugoj strani oni koji su postigli materijalno bogatstvo pričaju kako to nije ništa za prirodni doživljaj.
Stvarno znanje je sam život bez uživanja, kao odgovornost kad počinje ljubavna radost.
Ponosan si na IQ i EQ a ne znaš da si time jako mentalna osoba i na tebe se ne može računati s povjerenjem.
Beba nema IQ ni EQ, ne misli, ali je realno, logično razumna i mirno spava, jer zna sve o životu materije. Ona se ne oduševljava, ne želi uživati, ne puni tijelo i ne prazni ga seksom.
Sve što se bebi dešava neznanje je majke, samo što ona želi da joj dijete postane čovjek u društvu.
I tako svatko sebi uzima pravo seksa i roditi dijete, a kakvo će ono biti to nema veze što neće imati naviku na prirodnu ljubav, nego će ovisiti materijalno.
Fiziološke potrebe tijela nisu ovisnost jer se time ne kvari krvna slika i razum. Samo uživanjem u viškovima i mrtvilu svatko se predaje uživanju, strasti, ali je strah od gubitka vremena i starenja neizbježan.
Sam sebi stvarnim tijelom trebaš biti autoritet od percepcije doživljaja, da ne ovisiš od neistine iz knjiga.
Ako je tebi autoritet Isus i osjećanje emocija, ti si stvarno u magli i jadnik koji se teško može vratiti centru vrtnje.
Zbog sujete, vjere i morala jako brzo stariš, jer sve radiš negativno.
Lako je reći JA sam čovjek, ali nije prirodno što imaš posebne potrebe u životu i kao takav moraš biti manje ili više duševan i sam znaš kakvo ti je zdravlje i raspoloženje.
Radi što želiš to nije problem, samo najprije budi u znanju, jer bez doživljaja svakako gubiš smjer.
Kakav si čovjek kad ne možeš početi dan bez jutarnje kave, cigarete, možda čašice alkohola i mrtvog sendviča ili bureka?
Kakav si čovjek kada ćeš večeras kasno ići u restoran i nakrkati se mrtve janjetine koja je tebi svetinja zbog loše navike u okusu?
Znam imaš dovoljno novaca i kupiš nešto protiv gastritisa, a je li to znanje čovjeka od utjecaja u gradu?
Od moje naivnosti dođe mi da plačem koliko si od pameti i svijesti slijep bez razuma i prirodnog znanja, bez doživljaja a život ti promiče.
No ti si meni brat ili sestra po materiji i stvarno te volim samo kada si čist i od povjerenja sebi.
U drugim prilikama znam da si manje ili više nasilan i to mi ne paše, jer na tebe ne mogu računati.
Kako će čisto dijete voljeti one koji su na molitvi u crkvi kad jasno razumije da nisu čisti?
To dijete ne voli nastavnike niti gradivo u školi, jer zna da je sve to bez veze u odnosu na život.
Dijete ne voli ni roditelje bez znanja jer su obični prevaranti bez ljubavi.
Dijete nije jadno ali mora biti žrtva društva u kome je evidentirano kao budući iluminat.
Svaka tajna senzacija kojoj se svi čude je neznanje, a kad analiziraš materiju, potpuno razumiješ život zato što je sve jedno jednostavno kao misao trenutka točke, što materijalno ne vrijedi više od nule, ali je logično inteligentno.
E vidiš ti ne pristaješ na nulu iako je ona najveće bogatstvo znanjem stvarne istine, ako joj dodaš jednog sebe ispred. Bogat si onoliko koliko znaš od doživljaja, a ne koliko imaš želja.
Bogat si zato jer ne posjeduješ materijalno i znaš da nisi žrtva ni meta nasilnika, a njih je najviše u društvu koje štiti vlast policijom sa oružjem do zuba.
Plašiš se smaka svijeta, zar ti nije smak svijeta kada si u mraku neznanja?
Život je vječan a ti si stvarnim tijelom u njemu.
Jedini je problem što nisi odgovoran, što žrtvuješ zdravlje zbog uživanja.
Iako misliš tebi nema pomoći, činim sve da ti razbijem maske kojim se skrivaš u sebičnosti.


Post je objavljen 21.09.2014. u 06:35 sati.