Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gtaradi

Marketing

Konačno je ušao u mene



Mislim da sam još prije tri dana znao da će to tako završiti, da će ući u mene. Nakon što sam zadnja tri dana imao velikih problema sa vlastitim dizanjem, od desne ruke uopće nije bilo pomoći, bilo je neminovno da popustim i da dođe do toga, da ga pustim u sebe. U tri dana stavio sam u usta tri različita oblika, ali to nije bilo to.
I iako znam da mnogi od vas misle da je to bolno, ja sam jutros, poslije noćne smjene, skinuo hlače i gaće i pustio ga u sebe.
Ne mogu vam opisati kakav je osjećaj dok čekate da uđe u vas, to iščekivanje, tu napetost, to morate sami doživjeti. I onda kad osjetite da je ušao, prvo oprezno, stidljivo, a onda polako sve dublje i dublje, shvaćate koliko je taj trenutak važan. Jer ušao je do kraja, a onda vas počeo puniti dugim, vrućim špricanjem.
I onda osjetite veliko zadovoljstvo, jer sad kad se ispraznio u vama, odmah se počnete osjećati bolje, sretni što ste mu ste prepustili, a istovremeno i pomalo ljuti na sebe što ste nepotrebno izgubili tri dana i tri noći da uđe u vas i oslobodi vas napetosti. A kad sam konačno odlučio da mu okrenem svoju pozadinu, nije me pokolebalo niti dobronamjerno upozorenje da bi moglo malo boljeti i da će biti malo vruće. A odlučio sam i da će narednih par dana svaki dan ulaziti u mene!

Jer, bol u ramenu i cijeloj desnoj ruci već tri dana je postala nesnošljiva, u tri dana popio sam tri različite tablete protiv bolova, no nisu baš pomogle. Rad na poslu bio je pravo mučenje, a dizanje desne ruke kod uzimanja papira iz printera ili uzimanja klamerice je bio pravi herojski čin. I kad sam jutros poslije posla otišao liječnici, odmah je rekla da bez šprica s lijekom bol neće proći. I tako mi je jutros medicinska sestra zabila špric u debelo meso, a ja se osjećam bolje. Dobivat ću injekciju i slijedećih par dana, a već prva mi je donijela olakšanje!
Zaista ne razumijem zašto sam tri dana i tri noći trpio tu bol i nisam odmah otišao liječnici!



Post je objavljen 17.09.2014. u 13:53 sati.