Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/apostoli-znaju

Marketing

JA

JA
Kad god u razgovoru kažeš JA, potvrđuješ koliko si subjektivan i mentalnom psihom dalje od stvarnog tijela. To je već rascjep ličnosti i nije prirodno stanje, niti se možeš ljudski ponašati.
Naravno za masku imaš kulturu, pamet, svijest, taštinu, moral, vjeru, uživanje, kao što većina tako radi, ali je to samo utjeha svima koji tako misle. Sloboda je kad sve to ne koristiš.
JA u govoru nije istina stvarno i sve što slijedi samo su želje od punjenja i usporene krvi, kao djelovanje negativne energije psihe, a tijelo nju ne može zadržati.
Dijete ne kaže JA, naivna osoba (budala) također je direktna u svemu i majstor koji zna red nema potrebu da govori JA, nego se uvijek jasno zna izraziti o svemu bez toga.
Čistoća prirodnom jasnoćom ravna je stvarnom sjaju u logičnoj slici.
Tko mulja mora koristiti mentalnu masku (JA), ali ona ne djeluje bez mrtvog punjenja (bilo koja droga, mrtve hrane lijekova i stvarno).
JA se srami, vjeruje, laže, maže, pametuje, navodno je svjestan, a stvarno ne razumije i za njega je logično nedostižno, jer se svodi na trenutak točke, a njemu je to malo za uživanje.


Post je objavljen 14.09.2014. u 13:37 sati.