Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/igniss

Marketing

Beta godine 2014: sraz muških hrčaka

Popisivanje svih slučajeva Beta muškaraca koji svojom krivnjom upadaju u tužne i ponižavajuće situacije ima jednako koliko i onih iz mog omiljenog serijala "Cure koje vole kretene". Stoga, kao pandan posljednjem izdanju tog serijala, odlučio sam organizirati još jedno natjecanje, ovaj put među muškarcima.

Danas ću vam, dragi čitatelji, podastrijeti vam nekoliko slučajeva u kojima su se muškarci ponijeli kao totalni otirači, a vi, dragi čitatelji, vi ćete ocijeniti koji od njih zaslužuje titulu najvećeg idoliziranja žena, bijelog vitezovanja i općenito žeđi izvan svake granice. Dame i gospodo, dobrodošli u sraz muških hrčaka!



p.s. niti jedan od primjera nije previše odvratan ili degutantan poput muškarca koji se hvali spavanjem sa ženom od 400 kg - takve stvari spadaju u Omega teritorij i ne bih vas nikada izložio takvom užasu.

Izložak #1: Umirovljeni pomorac iz Karlobaga kojemu je moguće nepostojeća žena izvukla 100 000 kn.
(izvor: čitateljica R)

U čvrstom uvjerenju da će uskoro uploviti u bračnu luku, 66-godišnjak je budućoj mladenki platio popravak zubi, niz bolničkih zahvata, kao i sve ostale zahtjeve koje je tražila dok je navodno boravila kod roditelja u BiH. Kako do ugovorenog braka nije došlo, sve je na koncu prijavio policiji koja je istragom razotkrila ozbiljnu prijevaru.
...

Ne znam koliko jadan moraš biti da daš 100 000 kn nekoj ženi koju nisi niti upoznao. Hajde barem da si spavao s njom ili tako nešto, ali samo tako, zato što je ona žena? Pffffft.

Barem ju je prijavio. No, s kojim ciljem? Pogledajmo:

66-godišnjak se jučer pokolebao u svojoj namjeri da izvede stvari na čistac te zavapio kako on zapravo samo želi “spasiti vezu“.

Moram spasiti naš odnos. Zaprijetila mi je da će se udati za drugoga, a taj čovjek nije dobar, a i čini mi se da već ima suprugu.

Koliko moraš biti Beta da ti "biti ću u tuđem haremu" predstavlja prijetnju, a ne olakšanje?

Valjda ću nekako uspjeti sve to spasiti. Nije da imam izbora - kazao je otvoreno u nadi da će uskoro na slobodi ponovno susresti svoju zaručnicu.

Naravno da me sve to povrijedilo, no ipak mislim da nas dvoje kao par zaslužujemo još jednu šansu – zaključio je



Iskreno, ne mogu toliko kriviti ovog čovjeka jer je već A) star, B) odrastao u nekom drugom, nevinijem dobu, ali vrlo je vrijedan kao primjer kamo vodi idoliziranje žena.


Izložak #2: Andrew je upoznao svoju ženu tijekom srednje škole, kada im je oboje bilo 16 godina. Što tu ne valja? Čekaj, čekaj...

Rekli smo jedno drugome da ćemo se, ako oboje ne budemo vjenčani do 30-e, opet spojiti i "vezati čvor" (kako prikladan izraz, op.prev.).

Odselio sam u drugu saveznu državu zbog faksa, a nakon diplomiranja sam odselio u Čile na četiri godine. Vratio sam se u SAD kada mi je bilo 28 godina. Tada smo opet stupili u vezu i vjenčali se ovog svibnja, malo prije mog 30. rođendana.

Ali ne zato što smo rekli da hoćemo, nego zato što se jednostavno tako dogodilo.

Muškarci koriste "jednostavno se dogodilo" za racionalizaciju neuspjeha na način sličan ženama. Svaka razlika je samo kozmetička.

Koliko Beta moraš biti kako bi prihvatio da ti curu 12 godina buše drugi tipovi jer nisi dovoljno dobar za nju u tom trenutku, čekaš na nju dok iscrpljena jahanjem alfa vrtuljka ne spusti kriterije, te sve to napraviš iako si 4 godine bio u Čileu, jednoj od 'Poosy Paradise' zemalja svijeta?

Ali Ignisse, čujem čitatelje, možda je ona stvarno dobra cura koje je zbog osjećaja romantike čekala na svog odabranika!



Nije.


Izložak #3: Kanye West, koji je oplodio isluženu porno zvijezdu i uz puno fanfare se 24.05.2014. vjenčao s njom kako bi do kraja stegnuo omču oko svog vrata.

Šta reći?




Izložak #4: Elizabeth Hurley je nekada bila prava ljepotica. Iako ju je vrijeme u kratkom roku prilično nagrizlo, nije još potpuno probila barijeru privlačnosti. Svejedno, nije baš da bi platio pola milijuna kn kako bi je poljubio, zar ne?

Zar ne?

Pa, baš i ne.


Ako ne možeš/ne znaš niti dodirnuti ženu kako treba, onda pretpostavljam da ti se 81 000 $ za poljubac čini kao prilično dobra razmjena.

Sve čitateljice koje su provele iti jedan dan na međunarodnim online dating stranicama istog će trena znati da nije nimalo slučajno to što je ovaj tip Indijac. Neću reći ništa više jer bi moglo zvučati rasistički.

Možda najbolji hrčak stiže nam iz nastavka članka koji je opisao ovu zgodu:


NIJE.


Glasujte... sad!



Post je objavljen 08.09.2014. u 18:54 sati.