Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/zupa-kastel-sucurac

Marketing

BLIC POGLED NA ŽUPNE OBAVIJESTI :
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

O B A V I J E S T I
NEDJELJA DOBROG PASTIRA
P R V A S V E T A P R I Č E S T
Kaštel Sućurac, 22. travanj, 2018.

1. Danas naša župa slavi Prvu Svetu Pričest. Radostan i svečan je ovo dan za našu župnu zajednicu; djeca primaju po prvi put u svoje srce Isusa u malenoj bijeloj hostiji. Neka se ova djeca nikada ne udalje od Krista koji je izvor i snaga na životnom putu. Molimo za njih u ovim svetim misama.

Djeco, svi smo ponosni na vas, ponosan je i Isus jer ste ga primili u čisto svoje srce. Uvijek mu ostanite vjerni i nemojte se nikada udaljiti od njega.

Zahvaljujem na poseban način našim vjeroučiteljicama; Ljubici Kovač, koja je djecu pripremala cijele godine, a zadnjih mjeseci zajedno sa vjeroučiteljicom Svjetlanom Ćurković. Sve je „savršeno“ funkcioniralo, hvala vam od srca na svemu.
Hvala i našem bandu na čelu sa gđom Žanom koja je uvježbla djecu da ovako lijepo pjevaju. Pravi mali anđeli! Jednom riječu bilo je fenomenanlno. Hvala vam od srca. Hvala gospođama koje su prkrasno uredile i okitile crkvu za današnji dan. Hvala don Branimiru...

Čestitam posebno roditeljima ali i zahvaljujem, na razumjevanju, strpljivosti... pozivam ih da djecu šalju i preko tjedna na sv. Misu i sv. Pričest, osobito kroz ovaj sljedeći tjedan pa i cijeli četvrti mjesec da se nauče pričešćivati i prijateljevati sa najboljim prijateljem Isusom Kristom.
Na kraju se od srca zahvaljujem vama draga djeco. Sve ste ove ne male napore izdržali, još malo i fešta započinje. Hvala vam na strpljenju, na dolasku na vjeronauk, na lijepoj ispovijedi...hvala na svemu...

2. U utorak nastavljamo pobožnost 13 utoraka sv. Antona kao pripremu na blagdan. Pobožnost započinje u 18:00 sati, a u 18:30 sati je sv. Misa. Molit ćemo na poseban način za naše prvopričesnike i njihove obitelji.

3. Sutra u PONEDJELJAK, 23. TRAVNJA JE BLAGDAN SV. JURJA M., zaštitnika (patrona) naše župe. Na sam blagdan sv. Misa je na Putalju ujutro u 10:00 sati s blagoslovom polja. Molit ćemo da sv. Jure obrani i oslobodi našu Domovinu i nas od svakoga zla.
Svi koji mogu bilo bi lijepo da dođu u kolijvku naše vjere – na Putalj. Obnovimo svoju vjeru i pradjedovski zavjet vjernosti Bogu.
Na večer je u župnoj crkvi druga sveta misa u 18:00 sati.

4. Svima koji slave imendane, rođendane i godišnjice braka od srca čestitam.

5. Darovatelji za potrebe naše župe kroz prošli tjedan:
1. Prijatelji Crkve 1.400 kn
2. o. Branko Vojković 300 kn
3. Stana Čular 100 kn
Od sprovoda pok. Anke Matijaca za svetište je prikupljeno 4.000 kn. Svima od srca veliko hvala.-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
>>> ZA VIŠE DETALJA O ŽUPI, KLIKNI OVDJE <<<
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

http://zupaksucurac.wix.com/zupa-kastel-sucurac*** SVE INFORMACIJE I DOGAĐANJA U ŽUPI KAŠTEL SUĆURAC *** mah
************************************ZDVDKS***************************************
.

Post je objavljen 03.09.2014. u 20:58 sati.