Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/budan

Marketing

Hitna molitvena potreba



NEPOJMLJIVO JE DANAS ŠTO SE SVE ZBIVA U: IRAKU, IRANU, SIRIJI, TURSKOJ, NA PODRUČJU GAZE, U UKRAJNI... KAMO TO VODI ??? ...




Hitna molitvena potreba

Dragi prijatelji,

Prije samo nekoliko minuta dobio sam sljedeću SMS poruku na moj telefon od Sean Malone koji vodi Crisis Relief International (CRI). Zatim smo kratko razgovarali telefonom, a ja sam mu obećao da ćemo ovu hitnu potrebu podijeliti svim našim kontaktima.

"Izgubili smo grad Queragosh (Qaraqosh sjeverni Irak), grad u koji smo donosili pomoć u hrani. Grad je pao u ruke ekstermnim islamistima - ISIS , koji sustavno odsijecaju glave djeci. Trupe ISIS su potisnuli Peshmerga kurdske snage u roku od 10 minuta, a u sklopu tih snaga djeluje i naš tim CRI. Tisuće ljudi pobjeglo je sinoć u grad Erbil, a i UN je evakuirao svoje osoblje u Erbil . Naš tim je spašen, ali će ostati tamo u stalnoj molitvi. Hitno nam je potrebna pomoć u vašim molitvama!

Molim vas, molite iskreno za oslobođenje naroda sjevernog Iraka od strašnog napada trupa ISIS -a i njihovih ekstremnih ciljeva za masovnu islamizaciju ili ubojstvo kršćana u ovoj regiji.
Molim vas nemojte zanemariti ovu poruku, pošaljite je svim prijateljima i kršćanima koje poznajete.
Moramo stajati u procjepu za svoju braću kršćane.

Rick Joyner

Post je objavljen 02.09.2014. u 08:23 sati.