Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/apostoli-znaju

Marketing

ŽIVOT U ZNANJU

ŽIVOT U ZNANJU
Svakako život nije tajna u koju vjeruješ, jer si živim organizmom tijela stvarno u životu.
Skoro si rođen, nemaš sva iskustva, ali život materije možeš znati u cjelini, jer nosiš genetski kod svega što se dešava u kreaciji svijeta.
Apsolutno stvarno preko čiste svijetlosti sunca, logično je u sjaju prirode i zato objektivno realno znaš sve iz iskustva ili možeš razmisliti.
Vratimo se genetskom kodu.
Geni su u krvi stvarno neuništivi sjaj, kao smisao i svrha zdravlja i vitalnosti osobe koja se živim organizmom tijela ostvaruje u materijalnoj neovisnosti ili ovisnosti.
Prirodnom percepcijom neovisan si od materije, jer ti je dovoljan trenutak vremena za pogled i točka prostora za uvid jasnim razumijevanjem svega.
Mentalnom perspektivom želiš sve što stvarno nije logično.
Život se svodi na dobre ili loše navike, jer se svaki trenutak ponavlja i tako nastaje slobodna vječnost.
Djeca stvarno prirodno koriste svaki trenutak i igraju se logično i realno. Još nemaju loše navike u pretjerivanju.
Odrasli su manje-više mentalni, prave se pametni i svjesni, iako stvarno nisu jednostavni karakterom u ponašanju. Odraslima razum popušta jer imaju loše navike uživanja u svemu.
Tako je život najveće bogatstvo bez cijene u slobodnom znanju. Za život stvarno nisu potrebne ocjene o drugih, niti diploma. Nije potrebna vjera niti teoretske pretpostavke.
Sebičan egoizam mentalno je nasilje umišljenog subjekta psihe u stvarnoj materiji tijela.
Točka na početku izvorne ideje u životu i kraj u njoj, jasna je svakome u trenutku, zato filozofiranje nema nikakvog smisla ni svrhu.
Život nije po zakonu, niti po crkvi jer im nema broja.
Život je stvarno sklad reda i mira, dana i noći, apsolutnog i logičnog, samo ako dopustiš ostvarivanje po pravdi neutralnog sjaja od svijetlosti.
Nitko nije bogat što misli, što uživa i posjeduje svašta, nego je samo jednostavna osoba bogata ako zna prirodne potrebe sebe i drugih.


Post je objavljen 01.09.2014. u 05:39 sati.