Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/apostoli-znaju

Marketing

STVARNE POTREBE

STVARNE POTREBE
Razumijem logično i stvarno jasno znam stvarne potrebe živog organizma tijela sebe, svih ljudi, prirode i šire.
Nisam više dijete sa nerazumnim željama i pametan čovjek s posebnim potrebama uživanja.
Meni nije potreban moral, vjera, kultura, pamet, duh, um, svijest, ovisnost, uloga glumca pod maskom, teorije bez jasnih definicija, jer ponovo razumijem sve i logično stvarno znam od doživljaja, bilo gdje i bilo kada danju i noću.
Moje su stvarne potrebe jednostavne; dišem zrak, pijem destiliranu vodu i jedem živu hranu.
Zbog jednostavnosti volim sve, iako je većina toga za čišćenje, jer znam da je samo to ljubav.
Tko želi uživati, njemu obavezno ljubav nedostaje, jer je sebičan prema njoj, prema materiji i informacijama čiste svijetlosti, prema slobodi i bezuvjetnoj ljubavi, prema vrtnji vremena i gravitaciji prostora.
Bolesnih je sve više oko mene i ponašaju se kao čovjek s posebnim potrebama, ali na njih društvo i crkva i dalje računaju da su pametni i normalni. Nema veze što od čistog karaktera ponašanja gena u krvi nemaju ni K ni P.
Za većinu ljubav je uživanje u seksu spajanjem spolovila i mozga u grču, što je manje ili veće nasilje nagonom, a posljedice su nesagledive, najprije izbacivanjem sperme koja štiti zdravlje i vitalnost.
Za većinu ljubav je pun trbuh mrtve hrane koja razvija psihu duše, a ti misliš što bi to moglo biti.
Tko ne razumije ljudske kvalitete još manje zna što je svijetlost i zato se plaši noći, jer zbog iluminacije mjeseca, misli svaku glupost zato što vjeruje u tajnu.


Post je objavljen 09.08.2014. u 07:17 sati.