Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/apostoli-znaju

Marketing

DESTILIRANA VODA

DESTILIRANA VODA
Zbog univerzalnog svojstva fizičke čistoće, logično stvarno inteligencija prirode, jer fizičku snagu i silu energije prevodi u moć i obrnuto.
Destilirana voda bez boje, mirisa, okusa i bez tragova elemenata, savršenim skladom HH + O, kao H2O najmanja je gravitacija pojave u prirodi, čišća od zraka, živa, ne kvari se, u njoj sve levitira.
Gradi atmosferu u najčišćem sloju, floru, faunu i naravno ljudima služi kao glavna u prehrani, infuzija bolesnima i prirodna transfuzija kada je život ugrožen.
Znanost se odnosi prema destiliranoj vodi teoretskim pretpostavkama, navodno je ne mogu istražiti.
Sramno je neznanje destilirane vode kada je najjednostavnija u prirodi, no zbog profita u industriji hrane, lijekova i drugih stvari, pojedincu ostaje da sam istražuje materiju.
Društveni sistem školskim obrazovanjem i teorijama blokira jasno definiranje materijalnog postojanja.
Crkva gura nos u politiku, tako poslušan čovjek, pametan, kulturan, normalan, željan afirmacije i uživanja, logično ne razumije kao stvarno u životu, nego je sujetan, ovisan od nebitnih sadržaja, iako je materija jedno i sve mora biti ovisno od čiste svijetlosti zbog konačne slobode.
Jedino pravim znanjem od života samog logično inteligencijom stvarnog doživljaja, slobodno znaš sve iz svog iskustva.
Destilirana voda je potpuna ovisna od materije i zato se slobodno predaje svakom fizičkom stanju i lako se veže za sve elemente u tragovima struktura iona.
Zato je destilirana voda najbolja prehrana ljudima, životinjama i biljkama, najbolja u industrijskoj preradi svega.
Samo tko pije destiliranu vodu i sokove od svježeg voća i povrća, jasno razumije i logično stvarno zna sve o njoj.
Na prvom mjestu destiliranom vodom se ne može uživati, jer je veoma agresivna, zbog optimalne Ph 7 lužnate tvari, za imunitet svega što oblikuje.
Običnom vodom biljke u prirodi opstaju jednostavnom fotosintezom, životinje instinktom, a čovjek ima znanje i svaku nečistu vodu može destilirati za svoje potrebe.
Znam bebe se trebaju rađati u kadi s destiliranom vodom temperature tijela majke.
Jedinu vodu koju majka treba davati bebi jest destilirana.
Prirodna hrana bebi je majčino mlijeko, destilirana voda i sokovi od svježeg voća i povrća.
Nastavak slijedi također od kašica žive hrane, bez ikakvih začina, masnoća ili termičke obrade.
Naravno najprije treba majka proširiti svoje znanje o životu općenito.
Zdravoj i vitalnoj bebi ne treba mrtva hrana, lijek ili cjepivo, jer sve to ima u destiliranoj vodi.
Na taj način beba se fizički razvija i navikava potpunoj ovisnosti od čiste materije. To je posebno važno jer beba neće postati pasivno mentalna, sebična, niti uživati u mrtvim okusima hrane, jer jednostavno nema iskustvo u tome niti loše navike.
Dokaz prirodnog odrastanja, sazrijevanja i odgoja su sve mladalačke faze bez klasičnog puberteta.
Kada dijete navikne da nikada ne bira materiju, neće biti sebična duša koja mentalnom psihom želi, misli i uživa bez logike razuma, stvarnog doživljaja svakog trenutka i bez slobodnog znanja.
Konačno zbog prirodne inteligencije destilirane vode, ako je piješ i hraniš, imaš znanje o životu jasno kroz čistu misao, slobodan intelekt i beskrajnu volju.
Upravo je svrha u životu se radovati potpuno ovisno od čiste svijetlosti izvornog zračenja sunca i neovisno od prirode, jer si svojim tijelom savršen i stvaran, jedino fali samospoznaja i nastavak u znanju bez teorija i knjiga, bez crkve i društva, nego direktno od dana i noći sunca u svom doživljaju.
Ako se potpuno predaš i ovisan si od sunca, nećeš ovisiti od primitivnih mentalnih želja psihe duše koja dijeli tvoju ličnost jer imaš punjenje u organizmu i nemaš čistu krvnu sliku.
Ako se život svodi na naviku logično je da svatko odabere pravi smjer i grli život umjesto perverznog uživanja.
Od destilirane vode jednostavno znaš sve u prostoru i vremenu, zato što se lako predaješ slobodi. Tajna za tebe više ne postoji kroz maske iza kojih se drugi pametni skrivaju, jer ne poštuju logiku razuma niti stvarno fizički jasno, nego misle fatamorganu metafizike psihologijom magle bez odgovora.
Upravo su pamet, svijest, duh, bog, energija duše, misli nešto što ti uopće ne treba u životu, zbog inteligentne logike kojom se ostvaruješ.
Materija je jedno kao u ogledalu, stvarno i logično, drugačije ne može biti, no zbog živog organizma tijela, umjesto ogledala od krutog lomljivog stakla i mrtve slike, živo se ogledaš iznutra, kroz nultu točku svoje libele reda mira u stvarnom doživljaju, jer zbog trenutka nema vremena za „i“ niti za jednu informaciju, jer se sve svodi na neutralnu moć vakuuma ili čiste svijetlosti.
To nije duh iz vjerske manipulacije, nego najčišće fizičko svojstvo materije.
Vakuum je prostor točke i trenutka vremena u jednom stvarnom univerzumu svijeta i svaka se pojava dalje individualno ostvaruje u vremenu, bori za opstanak i ako odustane, nema izbora, logičnom inteligencijom je bezuvjetno u jednoj materiji.
Ništa nije izuzetak jer svaka promjena bezuvjetno ovisi od uzroka i posljedica.
Priča je zanimljiva, međutim sve je tako jednostavno i samo ću napisati još ovo.
Svaka pojava u prirodi sebično grabi izvorno zračenje sunca, jedino se destilirana voda bezuvjetno potpuno predaje i kada ispari ne ostavlja trag. Zar ti to ne liči na savršenstvo, ne misli nego razmisli i počni piti živu vodu. Ako si do sada imao predrasude zbog loših navika i teorija, od sutra pređi na stvarno iskustvo znanja.
Imaš iskustvo skakanja u vodu bazena, rijeke, jezera ili mora, ali ne znaš što znači doživljaj skoka u destiliranu vodu. Rješenje je jednostavnije.
Zato za desetak dana potpuno možeš pročistiti krv pijenjem destilirane vode i živom hranom, zbog čega ćeš stvarno popraviti genetsku strukturu i dovesti je do brzine svijetlosti, ali o tome ne vrijedi pričati, uradi to stvarno.
Pogrešno je da mislima psihe letiš zbog želja i skrivaš se kroz sram, jer ne možeš zaustaviti promjenu karaktera u odnosu na strah, pohlepu, neiskrenost, mržnju ili ponos.
Logično je da razumom svakog trenutka sve znaš jasno, jer u tebi praktički geni lete brzinom munje i to je tvoja svjetlost, suptilna no drugi je doživljavaju kao ljubav.


Post je objavljen 08.08.2014. u 04:11 sati.