Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/apostoli-znaju

Marketing

JA

JA
Sve logično foto aparatom je slika bez relativnosti vremena, kao u ogledalu, no samo u doživljaju percepcijom nulte točke, slike opažanja logičnog su stvarno jasno i znaš ih potpuno, jer nisi koristio duže vrijeme od trenutka.
Točka u trenutku stvarno jedno, ali točka duže od trenutka već nije savršeno stvarno, nego neka umišljena pojava. To je dokaz gdje se perspektivno nalazim, miran sam stvarno u točki ili mislim pronaći točku u magli.
JA stvarno percepcijom točke u trenutku opažanja ili razmišljanja, jasno znam kao nulta točka libele.
Biološka libela je u tjesnacu grla i ako u trenutku mogu osloboditi intelekt logične slike, stvarno znam bez ostatka za misli.
Ja stvarno percepcijom točke inteligentnom logikom mogu biti u svemu samo u NIŠTA ne mogu, jer ne postoji u materiji.
JA stvarno kao nulta točka libele, jasno znam sve logično.
JA u slobodnom mišljenju logično preskačem, jer stvarno želim nešto drugo, ali zbog uživanja skrivam ga u maski.
JA u svakoj stanci prisutan sam stvarno preko krvi koja struji organizmom. Fora je čisto tijelo i čista krv zbog prirodne brzine percepcije.
JA sebi jednostavno pomažem kao destilirana voda u infuziji, ako je svakodnevno pijem.
JA stvarno jedno sa životom u potpunoj ovisnosti od materije, zbog vrtnje gravitacijom, zato znam da je svako materijalno uživanje višak.
JA stvarno jedno neutralno promatram kao u nultoj točki libele. Od tog doživljaja imam volju jer se znam radovati svemu, bez razloga o čemu se radi, važno sve ima svoju svrhu. Potpuna ovisnost od materije je radost što ne moram misliti, jer je stvarnost sadržana u inteligentnoj točki, a nju znam.
JA sa imenom, prezimenom, datumom rođenja i na svaki drugi način afirmacijom želim nešto postići i zbog toga logično ne razumijem jasno, jer zbog misli gubim vrijeme potrebno preciznom mjerenju prirodnom percepcijom.

Pitanje?

Pitam predsjednika države, sve političare i znanstvenike, svećenike, nastavnike, da li znaju što znači JA, ili skriveno žele nešto drugo.
Ako znaju što znači JA (želim nešto posebno skriveno), stvarno će napustiti političku funkciju s kojom manipuliraju sebe i druge.


Post je objavljen 05.08.2014. u 09:41 sati.