Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/apostoli-znaju

Marketing

RAZUM

RAZUM
Razum je neovisna inspiracija od strujanja krvi i limfe, već ispod kože koja je kao granica ili ogledalo.
Zato je važno imati sve rupe zatvorenim, zbog vakuuma iznutra.
Čovjek od krvi i mesa nije savršen.
Prirodno zdrava osoba koristi pet osjetila.
Zbog apsolutno stvarnog prostora, u opažanju je svaka stvarnost u prirodi logična.
Temeljem iskustva logično znaš danju, noću, neovisno od perspektive promatranja.
Za razum je presudna čista krvna slika zbog jednostavnog karaktera ponašanja.
Vode većinski ima najviše u prirodi i sjaj s površine je najbliži zračenju čiste svijetlosti od sunca.
No samo je destilirana voda savršeno čista i upravo treba organizmu za piće i kao jednostavna hrana, u kojoj su sadržani elementi prirode, ali u tragovima struktura iona.
Razum je na granici između stvarnog iznutra i logičnog prostora prirode, znači na površini kože.
Po rođenju beba s najmanjom gravitacijom tijela, najbolje razumije stvarno i navikava se uskladiti s prirodom. Tako dijete u odrastanju širi znanje upravo od razuma, vlastitom istinom osjeta ili doživljaja. Beba ima prozirnu kožu kao staklo i njena krv je jednostavno skrbi, što kod odrasle osobe nije tako.
Problem je neznanje roditelja i krivo tumačenje logične stvarnosti, zbog čega beba pruža otpor, ali mora prihvatiti taštinu. Bez obzira koliko netko ima poremećaj karaktera, već ima smanjenu prirodnu percepciju, ne razumije logično, jer misli na način definicija koje su postavljene teoretskim pretpostavkama.
Školsko obrazovanja i crkva nameću lažne definicije, onako kako je društvu potrebno.
Između stvarnog, logičnog i socijalne potrebe, čovjek nema izbora, mora se afirmirati u društvu i biti moralno poslušan. Zato prihvaća pamet umjesto razuma, kako se to kaže društvenu svijet. No svijest je neodređena fatamorgana pasivne mentalne psihe, u vidu slobodnog mišljenja bez jasnoće vlastitom inspiracijom i osjetom u trenutku percepcije usklađenja svakog pogleda s uvidom.
Teorija svakome zadaje problema i neki zbog toga postaju granični slučajevi, s medicinskom dijagnozom borderline case, ili poremećaj ličnosti. Osobi s graničnim slučajem je stalo da u svemu uskladi logiku s nametnutom teorijom, ali svatko ne uspijeva u tome.
Stvarno najveći poremećaj ima kulturan čovjek kada pametno koristi maske, no takvi su većina u društvu.
Čovječanstvu ne smetaju razumne osobe, nego pametni umovi koji čine sve da do kraja unište ovu prirodu, na račun svojih teorija i razvijenih tehnologija.
Logično razumiješ analitičku biokemiju i kemiju, fiziku i matematiku, poeziju i umjetnost. Ništa u životu nije bez materije. Zato je metafizika psihologijom manipulacija i povod za svaku nejasnu definiciju teoretskim pretpostavkama. Ujedno crkva nameće vjerska učenja koja nemaju nikakve veze s logikom razuma.
Nameće se pitanje gubitka slobodne volje zbog želja za uživanjem, zbog čega misliš, oduševljavaš se protiv sebe, jer umjesto od potpune ovisnosti o svom biću, imaš loše navike ovisnosti od mrtve hrane, pića i mnogo čega još.
Ako tvoja mentalna psiha želi uživanje do smrti tijela, njemu to svakako nije potrebno.
Radi boljeg razumijevanja o čemu pišem, ako se oduševljavaš nečemu, to ne znači da su tvoje oči i organi oduševljeni time.
Fora je optimalno zdravo tijelo i čista krvna slika, jer samo tako imaš prirodan imunitet ponašanja i razumiješ prirodnom percepcijom, što tebi daje slobodan intelekt logičnog znanja i inteligentan si u svojoj jednostavnosti.
Djeci u školi zbog diplome daju ocjene za njihov mentalni um. Naravno to je manipulacija jer razumnom ne trebaju ocjene ni diploma. Djeca su veoma nasilna i blokirana mentalnom psihom, usporena im je sluzava krv i maksimalno reagiraju emocijama najrazličitijih osjećanja. Pri tome nemaju doživljaj logičnih potreba.
Djeci nikada dosta interneta i igrica, jer to želi psiha, bez obzira što je ugrožen organizam tijela.
Nije čudo što djeca pate od poremećaja srca, jer stalno jedu mrtvu industrijsku hranu i piju lijekove.
Nitko drugoga ne treba urazumiti, jer se svatko ostvaruje tijelom po slobodnoj volji ako to želi.
Da li je savršeniji život od uživanja u magli, znaju razumni, ali ovisnicima svejedno godi sve bez logike.


Post je objavljen 31.07.2014. u 04:51 sati.