Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/apostoli-znaju

Marketing

ŽIVOT

ŽIVOT
Jednostavno život je bezuvjetna sloboda individualnih pojava logične prirodne stvarnosti i stvarno univerzum inteligencije ili jedno apsolutno ovisno. Jedno je fizička materija neovisno od stanja.
Suprotnosti su kao u ogledalu ovisno od perspektive promatranja.
Pored života stvarno uživanje nije moguće.
Naravno većina ljudi vjeruje i misli da je svrha života uživanje. Zapravo to su samo individualne želje pasivnog razmišljanja, kada u organizmu tijela razum misli, jer krv nema prirodan karakter vrtnje gena.
Nitko ne može opisati uživanje, jer se radi o individualnoj mentalnoj magli psihe.
Stvarno život je volja bez razloga, kao potvrda optimalnog sjaja pojave, usklađene prostornom gravitacijom i vremenom vrtnje.
U jednom danu i noći od 24 sata sve ima svrhu neke promjene uzroka i posljedice, zato ne postoji rezervno vrijeme koje bi netko koristio za uživanje.
Najkraće uživanje je suprotan ili negativan smjer u odnosu na život.
Tko ima želje i misli uživati, reagira osjećanjima emocija, ali njegova krv usporava ili spava, zato nema usklađenja inspiracije i afirmacije, želja i volje, gravitacije i vrtnje, logike i znanja, jer fali sjaj za jasnoću, percepciju ili uvid inteligencijom iz točke.
Idealan izvor ideja i sve pojave svijeta, samo su jedno materijalno razumijevanje i znanje da crno bijelo noći i dana nisu boje nego stvarno čista svijetlost za sve nijanse spektra boja u prirodi.
Tijelo stvarno živo umjesto ogledala koristi ogledanje osjetom, doživljajem ili uvidom, za svaki trenutak pogledom opažanja ili analizom u razmišljanju poznatih činjenica.
Puno ili prazno tijelo od zraka, vode, hrane, mentalno ili orgazmom, nema sklad bio potencijala.
Zbog navodnog uživanja magla razuma je neodlučnost, nesigurnost i poremećaj karaktera praćen strahom, pohlepom, neiskrenošću, mržnjom ili ponosom, što je samo pasivna utjeha.
Netko je zbog toga izmislio teoriju pet viših elemenata. Zapravo se radi o modificiranju vodika iz stanica u helij gena krvi, zbog jasnoće vakuuma u pinealnoj žlijezdi koji oslobađa sve vibracije i logične informacije u vidu slika prevodi u slobodno znanje.
To je samo iskustvo i ponavljanjem se stvara navika, a ona može biti dobra i loša.
Poremećajem karaktera gena krvi, mijenja se ponašanje sklada inspiracije i afirmacije, akcije krvi i reakcije mentalne maske na površini, zbog veće ili manje gravitacije vrtnje.
Individualno vrijeme treba biti sklad vrtnje gena, konstantom strujanja krvi u tjesnacu grla, što nazivamo nultom točkom kao u libeli usklađenih organa i njihovih funkcija.
Sve je to fizički, nema nikakve metafizike psihologijom.
Život je potpuna materijalna ovisnost, zato je uživanje u nečemu neznanje i ograničena mentalna pasivnost svakoga tko tako misli.
Logično i apsolutno su suprotnosti i jedno kao dan i noć, zbog izvora inteligencije i čiste svijetlosti sunca, koja je neutralna za sjaj ili čistoću pojava.
U životu prave i krive vrijednosti su pozitivan ili negativan potencijal djelovanja u odnosu na kreativnost reda sjajem zbog pravde.
Dva ista u materiji nema, ali je ona uvijek jedno.
Svakome fali manje ili više reda zbog logičnog znanja prirodnih potreba, jednostavne spoznaje i samoostvarenja.
Jednostavnost je potreba čiste krvne slike, dahom, pijenjem destilirane vode i žive hrane u obliku glukoze, koje najviše ima u cijeđenim sokovima od svježeg voća i povrća.
Recimo u dnevnom obroku od obične hrane, ne može biti ni 1 % glukoze što je premalo za zdravlje i vitalnost.
Kada se popravlja krvna slika u infuziji destiliranom vodom je 5 % glukoza.
Inače glukoza po malo slatkastog okusa, nije kristalni šećer nego strukture iona od tragova elemenata u destiliranoj vodi.
Na kraju ponašanje tijela ovisi od svake stanice, zato njima treba čist prostor umjesto magle mjehurića zraka ili slobodnih radikala koji djeluju kao otrov i opijum.
Za ostvarenje hidro+gen+um treba čisto na putu, zato svako punjenje smeta.
Upravo ne smeta destilirana voda jer je najčišća sjajem u prirodi u odnosu na sunce.
Svatko treba voditi računa o krvnoj slici jer se time sve usklađuje.
Zbog uživanja logično postaje magla i razum misli možda neće toliko biti strašno. No takvo slobodno mišljenje samo je kao teoretska pretpostavka, s kojom ne možeš definirati ni jedno stanje, a organizmu treba stvarno.
Sujeta, vjera, moral, taština i navike ovisnosti nisu kvaliteti pravih ljudskih vrijednosti kroz jednostavnu ljubav od koje se svatko raduje.
Kulturni i pametni jesu individualno kvalitete normalnog čovjeka u društvu, no to stvarno nema veze sa logičnim u znanju, niti s čistim karakterom u ponašanju.
Za materiju ništa nije bolje, jer stvarno jedno inteligencijom logično možeš imati u slobodnom znanju.


Post je objavljen 25.07.2014. u 07:45 sati.