Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/apostoli-znaju

Marketing

LOGIČNO ZNANJE

LOGIČNO ZNANJE
Stvarno sve je logično u materijalnom životu, samo ako želiš u nečemu uživati, moraš ga mentalno misliti.
Upravo zato što je stvarno logično u svijetu materije, uvijek precizno točno i u svakoj točki možeš znati što se nalazi. Znači točno možeš znati ili odrediti sve stvarno u prostoru i vremenu. Nisu potrebni nikakvi uređaji za točno mjerenje, jer oni ne mogu biti precizniji od inteligencije univerzuma točke.
Precizno bez ostatka možeš znati svaku stvarnu potrebu.
Svatko može znati sve logično, jer je prirodno jednostavno u slobodnom opažanju, razmišljanju i percepciji.
Predmet logika u školi je krajnje manipulativna, jer se njome želi dokazati da je logično relativno, tako što svaku definiciju iz života materije temelji na teoretskim pretpostavkama.
Društvo i crkva kulturom i vjerom manipuliraju stvarno logičnim, tako što ništa nije jasno postavljeno preciznim definicijama.
Krajnje je manipulativno da u 21. stoljeću većina ljudi i daje vjeruje u boga. Jasan prostor za većinu je manipulativan duh. Potpuno jasno individualno vrijeme, za većinu je fatamorgana.
U školama je svaki predmet manipulativan. Djeci daju ocjene za ono što moraju mentalno misliti. Ocjene nisu potrebne za stvarno logično u prirodi materije.
Najveća glupost je manipulacija metafizikom kroz psihologiju, jer se znanost tako maksimalno ograđuje u trošenju proračuna na bezvrijedne projekte.
Ako se ikada išta umom otkrije preko naprednih tehnologija, to će biti logično stvarna točka, jer univerzum nije ništa drugo.
Problem je svijetlost iako svi gledamo u izvor sunca. No teorije kažu da u svijetu materije postoji bezbroj većih sunca. Upravo je to manipulacija, a takvih je bezbroj.
Stvarno sunce jedno je i čista svijetlost za logičnu prirodu i bez ostatka jasno znam da onako blještavu svijetlost jedino daje čist vodik. Sunce je upravo sastavljeno od vodika, a svijetlost sjajem ukazuje da inteligentni vakuum iz točke prelazi u vrijeme oblikovanja pojava, od informacija, preko svake definicije i tako u krugu, kako uzroci nalažu posljedice promjena.
Logika je stvarno inteligentna, što potvrđuje svaka osoba s prirodnom percepcijom.
Temeljem logike i inteligencija je potpuno jasna, jer je uvijek sve jedno, ako ga mislima mentalno ne dijeliš zbog nekog interesa.
Trenutak vremena i točka prostora u nultoj točki kao u libeli daju jasnu misao usklađenog i slobodnog intelekta.
Mjerenje IQ i EQ neke osobe bez veze je dokaz koliko je mentalna i umišljena u odnosu na samu logiku, ali se takvi traže u društvu, jer su oni poslušni.
Osobe s prirodnom percepcijom su svakako protiv ograničavanja sloboda koju nalaže društvo i crkva.
Ako je sve u prirodi slobodno, a čovjek mora imati ime, prezime, matični broj, osobnu iskaznicu, putovnicu, rodni list, ugovor o braku, posjedovanju stvari i tako redom, sve sama glupost do gluposti.
Važnije je što na papiru piše, nego kako netko stvarno doživljava logično, pa to zaista odavno ne drži vodu.
Stvarno i stvarnost su jedno, ali su uvijek suprotnosti. Bitna je perspektiva promatranja.
Ako nešto promatraš očima, od tog pogleda imaš jasan uvid.
Ako nešto promatraš željom od seksualnog nagona, razum nije moguć, nego nešto drugo.
Tako po vertikali organizma u svakoj točki imaš poseban uvid, zato imamo 30 slova da se izraziš prostorno i 10 brojeva za vremensko izražavanje vrtnje oko gravitacione osi.
Ako nastavim pisati, kao da kritiziram, a u stvari sve je manipulativno protiv logike i jadno mi je bilo koga vraćati razumu iz magle misli, jer to mora biti osobna inspiracija preko krvi.
U društvu nisu problem jednostavni ljudi, nego političari, svi u administraciji, vojska, policija, crkveni štakori koji kao iz špilja kamenih bogomolja drže propovijed protiv logike i stvarne svijetlosti sunca.
Dječji vrtići su svi u šarenim bojama, međutim ni jedno dijete ne možeš prirodno odgojiti bez čiste krvne slike u njegovom mladom organizmu. Djeci ne treba razvijanje uma, nego razum da se logikom bolje snalaze.
Društvo i crkva nalažu da logično treba uništiti devastacijom prirode.
Kuda nas sve to vodi?
Društvo i crkva mogu potrošiti sav novac što ga ima u svijetu ili je lažan, ali ne mogu prepraviti logično znanje.
Dovoljno je da samo jedna osoba zna sjeme za revoluciju znanja i ćao nema više ni društva ni crkve ni novca. Upravo će tako i biti.
Promjene na bolje počinju već kroz 20 godina, a u idućem stoljeću društva i vjere uopće neće biti, nego će svatko biti odgovoran za prirodu i logičan red, svatko će znati što je crno bijelo dana i noći bez boje, kao čista svijetlost od koje su sve moguće boje spektra.


Post je objavljen 19.07.2014. u 15:23 sati.