Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/paterluka

Marketing

Image and video hosting by TinyPic
- 20.31 sati Ha, pa idemo nešto uraditi za 'Jutarnje razmatranje uz mob'. Jer večernje sam već napisao i objavio (četvrtak). Ma da znaš ovaj www.laudato.hr me ohrabruje. Jer ako oni misle da se ovo može čitati, znači ništa od opravdanja za nerad jer sam 'udaren u glavu'. Moram reći da nisam nikad bio vješt u slaganja tekstova, ali nakon ovog udarca u glavu totalno sam 'šus'. Ha, pa čuj radit ću ako su oni procijenili da može za mene je to znak Božji da slažem ovako nešto.
- Luka svaka čast na skromnosti i poniznosti ali to što ovdje pišeš naprosto nije istina! Ti si uvijek bio čovjek pera! Vrlo dobro se sjećam tvoje prve propovijedi nakon nesreće o radnicima prvog i posljednjeg sata! To je bilo nešto naprosto nevjerojatno! A i ove beside s babom Jakom koliko se god činile bedastima kriju u sebi duboku jednostavnu ljudsku a samim time i božansku mudrost! Stoga nije vrijeme za lažnu skromnost nego primi se posla! Budi mi pozdravljen od cijele moje obitelji sa sunčanog Braća! Tvoj …
- Ha lipi moj znači neće ići ono 'udren sam u glavu'. (Ah, kad bi to neki shvatili…) A što se tu može… Eto od danas kao što me je bilo 'u ono vrijeme' na www.skac.hr sam prisutan na www.laudato.hr Od srca p. Luka (www.facebook.com)

Post je objavljen 18.07.2014. u 17:17 sati.